Ik lanceer mijn eigen kledinglijn!

Ik lanceer mijn eigen kledinglijn!

Het is eventjes stil geweest op al mijn sociaal media kanalen en hier. Ik was geveld door griep. Maar ondanks dat heb ik niet stil gezeten. Achter de schermen zijn mijn atelier & ik druk in de weer geweest. Vandaag deel ik daar een beetje nieuws over, want hey: ik lanceer mijn eigen kledinglijn.

Er werd massaal gereageerd op het nieuws dat ik een eigen kledinglijn ga lanceren

Dat is op elke dag van het leven natuurlijk TE leuk om niet te delen. Toen ik dit nieuws op Sociaal Media had gedeeld, werd er massaal op gereageerd. Heel erg leuk gereageerd. Daar werd ik oprecht blij van. De plannen worden steeds concreter en ik zal jullie er iets meer over vertellen.

Enorm spannend

Onlangs maakte ik een sprongetje dichterbij die grote stap en het is zo mega spannend. Er is een enorme drive in mij om alles zo dichtbij mezelf als mogelijk te houden. Nou, ik kan jullie verklappen; dat is gelukt. Deze lijn ís mij & zal bestaan uit items waar ik oprecht gelukkig van word. Ik geloof stellig dat ik er andere vrouwen ook heel erg content mee zal maken.

Krachtig & stoer, maar ook cute

De lijn die ik ga opzetten zal er zijn voor de onafhankelijke, stoere vrouw die ook van een tikkie cute houdt. Ikzelf ben het typje dat gaat voor beide. Een beetje een schattigheidsfactor (als dat woord al bestaat), maar ook krachtig en stoer! Verder zullen de items stijlvol zijn en comfortabel. En voor veel doeleinden geschikt. Je zult je er echt blij in voelen en fijn. Want mijn producten zullen jou op stijlvolle wijze warm houden. Klinkt dat niet geweldig?

Wordt vervolgd

De eerste items zullen bestemd zijn voor het najaar & de winter van 2019. De naam van het merk houd ik nog even geheim. Het moet natuurlijk wel spannend blijven he?

Verder zullen jullie het hier even mee moeten doen. Je moet weten dat ik er heel druk mee ben! Zodra er meer bekend is worden jullie op de hoogte gebracht. Het wordt super!❤

Hebben jullie er al een beeld van? Wat denk jij dat past in mijn eigen kledinglijn? Ik lees jullie reacties graag in de comments.

See ya!

❤ Cynthia

22 gedachten over “Ik lanceer mijn eigen kledinglijn!”

  1. Op naar jouw grote dromen. Wat ben je vréselijk actief en best ook snel met een behoorlijk grote stap voorwaarts. Wat een durf. Knap hóór lieve Cynthia.
    En nog steeds een goeie combi tussen je “andere” werk, je gezin, sporten, familie. Chapeau!

  2. Lieve Cynthia, deze stap is super duper stoerrr! En getuigt van een mega dosis lef maar ook een vrouw die haar dromen om blijft zetten in daden waar mogelijk! De kleine sneakjes laten nu al hele spannende leuke dingen zien en jou idee erachter triggert bij deze van nature niet zo’n nieusgierige toch nu al behoorlijk. Geniet & mooie avond x

  3. Hoi Cynthia,
    Wat moet dit spannend zijn voor jou. Maar ook voor ons. Ik ben heel er benieuwd. Stoer met n tikkie cute, spreekt mij aan. Kom maar op. Heel veel geduld voor nu en succes voor over een paar maanden.

Een reactie plaatsen