Inkoop Tante Betsy AW 2019 | Tikkie anders

Inkoop Tante Betsy AW 2019 | Tikkie anders

Hi ladies. Misschien hebben jullie al een & ander voorbij zien komen op Facebook en Instagram. Onlangs kocht ik de nieuwste collectie Tante Betsy AW 2019 in. Een tikkie anders, maar dat maakt het voor mij des te meer echt. Lees mee over wat jij kunt verwachten vanaf juli 2019.

Tante Betsy AW 2019 shoppen op mijn manier

Ik kondigde onlangs op mijn sociaal media kanalen aan dat ik het vanaf nu anders zou gaan aanpakken. Tuurlijk ging ik op weg om Tante Betsy AW 2019 te shoppen, maar dan wel op mijn eigen, unieke manier. Ik houd ervan om mijn eigen ding te doen. En ik kwam tot het inzicht om (nóg meer dan ik al deed) mijn gevoel te volgen. Want, wilde ik nog wel gaan voor superdrukke printjes? En voor items die ik zelf toch niet echt in mijn kast wil hebben? Mijn lijf schreeuwde heel hard NEE! Het is mijn webshop en ze vertegenwoordigd mij. Ales wat ík mooi vind hoort daarin. Alleen zo kan ik fair achter de producten staan.

Bewuster dan ooit

Om deze woorden alleen al uitgesproken te hebben naar mijn man én jullie toe op FB en Insta, maakte dat er een last van mijn schouders viel. Ik zou er helemaal voor gaan. Met deze insteek stapte ik bewuster dan ooit in de auto richting Arnhem.

Tante Betsy voor een breed publiek

En al net zo zelfverzekerd betrad ik de showroom. Zoals anders gleden mijn ogen over de items, maar nu wist ik 100% zeker waarvoor ik zou gaan. Items met stijl en uitstraling. Voor producten die niet enkel en alleen voor Tante Betsy publiek zijn weggelegd. Maar die wél de perfecte stoffen hebben, comfort bieden, en klasse uitstralen. Met het oog op het najaar, vind ik comfortabele stoffen wel zo fijn. Van die jurken/vesten waar je heerlijk in kunt wegkruipen, maar die toch een rijkelijke en zachte look hebben.

Dit kun je verwachten

Dit keer koos ik dus voor stijl, neutraal, aaibaar, print, & de meest geweldige setjes én jurkjes. ❤ Voor datgene waarvan ik weet dat er in mijn shop veel vraag naar zal zijn.

En kennelijk kocht ik geheel andere items in dan andere verkooppunten deden. Aldus, mijn inkoop agente. Alsof het zo moest zijn. Grote kans dus dat je bij mij straks iets unieks kunt shoppen.

Alle vertrouwen

Zeer voldaan sloot ik de inkoop af. Ik heb er alle vertrouwen in dat jullie als een blok zullen vallen voor mijn keuzes. Gewoon omdat ik er zelf zo verliefd op ben. Ik kan niet wachten om ze jullie te tonen. Maar laten we eerst maar op de nieuwe levering wachten…

Liefs,

Cynthia

14 gedachten over “Inkoop Tante Betsy AW 2019 | Tikkie anders”

 1. Goodmorning!
  Wauw! Wat een lef om volledig al je inkoop op deze wijze te gaan doen!
  Maar ook totaal passend bij jou want ik geef je 100% gelijk, want deze ingekochte collectie kan je echt met jou enthousiasme verkopen! Hoe kun je anders het eerlijke advies erbij geven als je er zelf moeite mee zou hebben om het te dragen?
  Ik kijk nu al naar jou inkoop uit. Heel veel plezier met het verder inkopen zoals het jou past. Mooie dag x

  • Hoi Sylvia, goedemorgen! Wat een enthousiaste reactie, super leuk. Ik ben van mening dat ik door mijn oprechte like factor anderen ga inspireren. En dat kan alleen maar door producten te hebben waarin ik geloof. Ik heb er echt zin in! Veel liefs en een mooie dag. ⚘

 2. Ik ben heel benieuwd, vind soms de tante ook te druk en vaak ook kort!😬
  Kan niet wachten te zien wat jij hebt ingekocht het klinkt iig top!
  Nog een fijne zonnige maandag!💐
  Groetjes Margreet

 3. Heerlijk dat enthousiaste gevoel wat je er aan over hebt gehouden. Leuk ook dat jouw Vic hier over mee dacht en is meegegaan met uitzoeken. Super team.

Een reactie plaatsen