Joepie: Korting op Urban Hippies!

Joepie: Korting op Urban Hippies!

Hoi iedereen. Wat een heerlijke dagen vol zon. Genieten jullie er ook zo van? Vandaag een gezellige babbel over Urban Hippies. Pak gauw je kopje koffie of thee erbij, duik in de zon en lees fijn mee.

Urban Hippies vind je ook bij Een theelepel geluk

Het is inmiddels middag & de zon schijnt hier liefdevol op mij neer, as i speak. En ondertussen ben ik weer druk met het aanpassen van teksten in deze shop en het verwerken van bestellingen. Hartstikke fijn om te doen. Meteen vroeg ik mij iets af. Want, wist jij eigenlijk al dat er in deze shop ook Urban hippies worden aangeboden? Wellicht nog niet. Dat kan, omdat ik natuurlijk begonnen ben met het merk Tante Betsy. Maar al snel kwam ik in aanraking met Urban Hippies (én Vrolijke Famkes) welke ook weer perfect passen bij TB. Sinds een paar maanden heb ik dus ook déze snoepjes in mijn assortiment & daar ben ik natuurlijk harstikke trots op. Nu dan het leuke nieuwtje: de komende dagen shop je ze ook nog eens met een leuke korting.

Kortingscode

Door gebruik te maken van kortingscode Sunny wordt jouw korting automatisch verrekend op het bedrag. En alle items van Urban Hippies doen aan deze actie mee, leuk toch? Ken je dit leuke sieraden merk nog niet? In deze shop kun je alle snoepjes nog eens rustig bekijken, mijn voorgaande blogjes lezen, óf kijken naar al het andere leuks dat ik in mijn roze shop heb hangen. Hier hoef jij je in elk geval nooit te vervelen; ik verzin namelijk altijd wel iets creatiefs. Een fijne dag nog dames.

***Deze korting loopt tot en met 19 april 2018.

Liefs Cynthia

Een reactie plaatsen