Jouw Tante Betsy wensjurkje niet in mijn shop? Lees wat ik voor je kan betekenen

Jouw Tante Betsy wensjurkje niet in mijn shop? Lees wat ik voor je kan betekenen

Zoals je begrijpt ben ik nog startend. Ik heb nog veel te groeien, maar zit bomvol ideeën. Omdat ik mee wil denken met jouw Tante Betsy wensjurkje, schreef ik deze nieuwsbrief. Lees vandaag over de mogelijkheden hieromtrent. En ik vertel jullie over de (fysieke) plannen voor 2019. Er staat wat leuks op het menu.

Misschien heb ik wel nét niet jouw Tante Betsy wensjurkje ingekocht

Iedereen heeft zijn voorkeuren. Jij hebt ze, ik heb ze. Met mijn budget is het nog wat lastig. Ik zal keuzes moeten maken. En dan heb ik misschien nét jouw Tante Betsy wensjurkje niet ingekocht. Maar dat wil niet zeggen dat het daarmee ophoudt. Ik denk graag in mogelijkheden.

In dit artikel wil ik nog even benadrukken dat niets mij teveel is. Ik run Een Theelepel Geluk met een enorme bevlogenheid & ik wil daarom niets liever dan jullie een top service bieden. Zie jij jouw Tante Betsy favoriet onverhoopt niet in mijn virtuele kast hangen? Of is deze nergens meer te vinden in jouw maat? Trek dan aan de bel. Ik zal haar alsnog proberen te bemachtigen.😚

Garanties zijn er nooit

Garanties bieden kan ik helaas niet. Maar moeite doe ik wel. Mocht het me lukken, dan heb je wel enig geduld nodig. Maar daar staat een goede service tegenover. En een persoon met bezieling voor wat ze doet. Vandaag kreeg ik er een mooi compliment over. Mijn coach vertelde me hoezeer zij passie voelt in mijn pakjes. Ze heeft al eens bij me besteld. Zulke woorden geven me kracht om door te gaan met wat ik doe.

Jullie imput in 2019

In het nieuwe jaar verschijnen er 2 nieuwsbrieven. De eerste is er een waarbij ik om jullie actieve imput vraag in de comments. In de tweede brief zal ik om een fysieke bijdrage vragen. Ik ga iets organiseren! Indien je dit op de voet wilt volgen, houdt dan mijn nieuwsbrieven in de gaten.

Heb jij nog een wensjurkje? Je weet me te vinden. ⚘

Liefs,

Cynthia

6 gedachten over “Jouw Tante Betsy wensjurkje niet in mijn shop? Lees wat ik voor je kan betekenen”

 1. Lieve Cynthia,

  Wat een prachtig blog. Jouw coach heeft gelijk de passie en de liefde waarmee jij dit doet is zo voelbaar. Ik ga in het nieuwe seizoen zeker bij je aankloppen om als jij mijn droomjurkjes niet hebt te vragen of jij ze kunt regelen. Ik houd van je passie energie en de manier waarop jij met je klanten omgaat. Ik zie ook dat je lay out qua kleur veranderd is leuk. En voorwat je nieuwe ideeën voor het nieuwr jaar ik wacht in spanning af. Liefs

  • Hi Lieve Carol,
   Lekker fris he, dat groen?😉
   Ik heb een heel fijne coach gevonden die super met mij meedenkt. En ik ben blij dat zij mijn kwaliteiten ziet. Fijn dat jij er ook zo over denkt! Heel leuk dat je reageert op mijn artikel. En tot heel gauw. Liefs terug!

Een reactie plaatsen