Jurk palermo Navy | Ja hoor, ik ben weer verliefd

Jurk palermo Navy | Ja hoor, ik ben weer verliefd

Wat ik in de shop heb hangen, dat draag ik ook zelf. Jurk Palermo Navy is momenteel weer één van mijn uiterst schattige favorieten. Vandaag beschrijf ik wat dit geweldige jurkje voor mij persoonlijk doet en hoe ik haar het liefst draag. 

Jurk Palermo Navy heeft alle ingrediënten om verliefd te worden

Naast geweldige jurken, kleding en mijn passie voor de webshop, ben ik nog altijd dol op schrijven. Het is mijn manier van expressie, ik kan mijn geluk er altijd zo fijn in kwijt. Van mijn shop wordt ik ook alleen maar blijer. Stukje bij beetje komt mijn smaak steeds duidelijker naar voren. Vandaar dat ik gewoon begin met schrijven & dan wel zie waar ik beland. Enthousiast ben ik immers toch al.. Verliefd, ik ben dus opnieuw verliefd geworden. Dit keer viel mijn oog op Jurk Palermo Navy, evenals op de andere nieuwe items die momenteel in de winkel schitteren. Deze wilde ik er heel graag bij als aanvulling & het past prima hier. Tuurlijk is het altijd even spannend hoe nieuwe items worden ontvangen. Maar ik ben van mening dat mijn eigen oprechte enthousiasme en het geloof in mezelf mij helpt. Het maakt dat ik eerlijk uit kan dragen wat ik van iets vind. Nou, ik kan jullie vertellen; deze jurk is het voor mij helemaal.

Jurk Palermo zwart Jurk Palermo zwart

Wat deze jurk voor mij doet?

In alle eerlijkheid voel ik me hier op & top vrouw in. De jurk Palermo Navy is zwierig, stijlvol en heeft de meest schattigste details. Wat ik zo leuk vind zijn de langere achterzijde ten opzichte van de voorkant, de vlindermouwtjes en alle laagjes waaruit de jurk is opgebouwd. Je ziet deze jurkjes nu veel wanneer je op straat loopt, dus je bent verzekerd van een trendy look. Daarbij is ze nu leuk te dragen tijdens een dagje strand, maar staat ze straks -wanneer het wat kouder wordt- ook superleuk met een stoere, strakke jeans in zwart/grijs. Ik kan het helemaal visualiseren.

Zo draag ik haar het liefst

Met deze Navy kleur en witte stippeltjes kun je, verrassend genoeg, enorm veel kanten op. Ik draag er momenteel graag sandaaltjes onder, maar ze zijn ook super stoer in combinatie met een coole boot. Ik hou ervan. Als jasje draag ik er graag een jeans jacket op óf een biker. Zo combineer je stoer & sweet. En als leuke afsteker kun je bijvoorbeeld rode sieraden dragen, dat geeft een super mooi contrast. En wat dacht je van rood gelakte nageltjes? Deze beauty is er ook in het zwart.

Hoe zou jij deze Jurk Palermo Navy combineren? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. 

Liefs,

Cynthia

2 gedachten over “Jurk palermo Navy | Ja hoor, ik ben weer verliefd”

Een reactie plaatsen