Jurken succes & webshop geluk

Jurken succes & webshop geluk

Het was een heerlijke dag in de webshop en de komst van de nieuwe jurken heeft me weer goed bezig gehouden. Ze blijken een succes. Hierover én over de rest van deze fijne dag lees je in het blog van vandaag. 

Niet alleen ikzelf word blij van de jurken, kennelijk

Het was even de vraag wanneer de nieuwe jurken van Mim-Pi binnen zouden komen. Natuurlijk had ik al een en ander gepost over hoe enthousiast ikzelf ben over de jurk, die ik via een lieve mevrouw op de kop tikte. En omdat ik zelf zo blij werd ervan, moesten & zouden ze erbij komen in de shop. Enthousiasme moet je immers delen, ja toch? En zo geschiedde na enig heen en weer ge-mail dat mijn wens weer uitkwam. Ik moest even zoeken eer ik de eigenaar van Mim-Pi gevonden had, maar waar een wil is, is een weg. Helaas kwam ik erachter dat jurken voor dames niet meer worden gemaakt van dit merk. Máár de rode jurken heb ik binnen gehaald. En wat gewéldig dat ik mijn vibes heb kunnen overdragen, want niet alleen ík word hier blij van is gebleken.

Even alles aan de kant

Ze zijn gewoon weer hartstikke cute, deze jurken, en zo passend in de shop. Meteen na publicatie kwamen de bestellingen binnen. Hartstikke leuk natuurlijk, want ik ben dolgraag bezig in mijn online winkel. Het handige is dat ik tegelijkertijd koffie kon zetten, mijn broer en aanhang hartelijk kon ontvangen, maar toch echt even weg moest piepen om de bestellingen in orde te maken en liefdevol de deur uit te werken. Het is natuurlijk heerlijk wanneer de jurkjes dit weekend nog bij hun draagsters aankomen. Ik bedoel; ik ben zelf vrouw & wil alles het liefst nu. En dus liet ik de visite even voor wat het was & stortte me op de zaak. Een eigen zaak hebben moet je vol overgave doen, anders wordt het niks. Iedereen met een eigen bedrijf zal me begrijpen. Gelukkig weet mijn broer er alles van & wil ook hij zijn zaak tot in de puntjes uitvoeren.

Geen half werk

Na alles gereed te hebben gemaakt, reed mijn broer nog even met mij mee om de pakketjes af te leveren. Hij stond verbaasd over hoe mooi de pakjes eruit zagen, daar zo liggend op die toonbank. Zelfs hij, als man, kon zich levendig voorstellen hoe blij die vrouwen zullen zijn bij de aanblik van zo’n glanzend, roze cadeautje. Als je het doet moet je het goed doen he? Geen half werk, was mijn reactie. Hij herkende deze uitspraak meteen. Mijn broer, de perfectionist.

Later op de dag hadden we gezamenlijk een heerlijke barbecue en het was fijn om zo samen te zijn. Als met al een zalige dag vol jurken, liefde en webshop geluk. Ik hoop dit nog heel lang te kunnen doen.

Liefs,

Cynthia.

 

6 gedachten over “Jurken succes & webshop geluk

Een reactie plaatsen