Jurkje Mollie Butterfly Navy in het zonnetje

Jurkje Mollie Butterfly Navy in het zonnetje

Vandaag is het tijd om dit heerlijke jurkje in het zonnetje te zetten. Een geheel nieuw model uit de tante Betsy collectie waar ík meteen verknocht aan ben geraakt. Waarom? Neem een heerlijk bakje koffie of thee, & lees over mijn persoonlijke ervaring met deze jurk.

Het jurkje voor de wat kortere dame

Dit modelletje was de eerste welke ik uit de doos pakte. Natuurlijk had ik haar al eerder bewonderd. Maar ik moest maanden wachten om deze zelf te kunnen dragen. Nu was het dan zover en ik paste haar meteen. Als gegoten, al zeg ik het zelf. De lengte is wat korter dan we van Tante Betsy gewend zijn, maar dat is met een reden. Deze jurk is namelijk speciaal voor de wat kortere dames. Aangezien mijn benen lang zijn, valt ze bij mij dus wat korter. Wat ik overigens erg gaaf vind! Het stofje is dik en de kleurtjes stijlvol; de hoofdkleur is blauw, de print beige en fuchsia bloemen. Het modelletje vind ik ook om te zoenen. De taille komt mooi uit en het rokje is klokkend. Heerlijk!

Combineren

Je kunt met dit jurkje eindeloos variëren qua sieraden, schoenen en jasjes. Ik draag er op deze foto bijvoorbeeld een roze armband bij. Maar rood of bruin staat ook super. Ballerina’s eronder (zoals ik op de foto draag) staan altijd af en geven het geheel iets speels. Maar wat dacht je van hoge pumps voor een avondje uit? Dat maakt de look weer een stuk uitdagender. Je kunt dus alle kanten ermee op, en ik vind het geweldig. Maar ja, ík vind dan ook alle Betsy jurkjes geweldig! Uiteraard is deze knappert te koop in mijn gezellige webshop , waar jullie uiteraard van harte welkom zijn. Wie weet hangt jouw maatje er nog wel tussen!

Wat vinden jullie van deze dame?

🎀 Liefs Cynthia 🎀

4 gedachten over “Jurkje Mollie Butterfly Navy in het zonnetje”

  1. Ik heb ook niets dan lof voor dit jurkje 💖 ik draag haar ook graag naar werk of netwerk bijeenkomsten. Nu een paar keer gewassen (met jouw tips van eerder) en nog steeds als nieuw 💖

  2. Dat vind ik erg fijn om te horen. Dit jurkje kan inderdaad goed dienst doen tijdens zakelijke aangelegenheden. Fijn ook dat mijn was tips jouw jurkje mooi houden. Hartstikke bedankt voor deze leuke feedback! Xxx

Een reactie plaatsen