Kerst bij een theelepel geluk dit jaar

Kerst bij een theelepel geluk dit jaar

Hoi lieve Tante Betsy fans. Het leek mij leuk om een persoonlijk artikel te delen. Zodat jullie weer eens een stukje achter de persoon van Een theelepel geluk te zien krijgen. Ik ben werkelijk dol op kerstmis. En aangezien wij sinds jaren de boom weer hebben staan, neem ik jullie hier graag in mee.

Kerst zonder boom

Het feit dat er nu een boom bij ons in huis staat is op zich al een feest te noemen. En eerlijk gezegd heeft mijn oudste dit initiatief genomen. Dat het me zó blij kon maken, was me even ontschoten. Ik ben haar er dus zeer dankbaar voor. Kerst heeft bij ons een aantal jaren stil gestaan. Er gebeurde iets naars in ons leven, en dus heeft dít aspect op de voorgrond gestaan. Nu het langzaam de betere kant opgaat, en mijn dochters de boom hebben versierd heeft dit, voor ons grootse, onderdeel weer een extra sprankel aan onze kerst gegeven.

 

Beneden én in mijn werkkamer

Wat een heerlijkheid is de boom geworden. We gebruikten rood met witte accessoires en hingen er zuurstokjes in. Volledig Tante Betsy proof dus, gezien de mooie kleuren en het hoge snoep gehalte. Ik houd ervan. Op mijn werkkamer heb ik een houten boompje staan. Eveneens met rode balletjes en items. Dit staat lekker strak, wat ik gewoon prettig werken vind. Op de foto draag ik de Ola Little Apple Blue. En met de boom op de achtergrond kleurt dit alles prachtig bij elkaar.

Onze plannen

Dit jaar gaan we naar familie, maar blijven we ook fijn een dagje thuis. We gaan dan gezellig gourmetten en kijken traditie getrouw de trilogie van The lord of the rings. Práchtig vinden wij deze films, elk jaar opnieuw. Bij deze grijp ik meteen heel graag de gelegenheid aan, om jullie alvast fantastisch mooie dagen toe te wensen. Geniet met volle teugen van jullie geliefden en natuurlijk van lekker eten! Uiteraard in jouw liefste Tante Betsy jurk!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

8 gedachten over “Kerst bij een theelepel geluk dit jaar”

  1. Mooi “kerstverhaal”. Wat een mooi moment moet dat zijn geweest dat die boom er weer kon staan. Stapjes voorwaarts.
    Yeahhhhh The lord of the rings. Love it. Héérlijk zo’n marathon.
    Mooie dagen…..
    ook hier:)

Een reactie plaatsen