Korting regen op de jurkjes van Shout it Out

Korting regen op de jurkjes van Shout it Out

Leuk nieuws; momenteel geldt er een korting regen op de jurkjes van Shout it Out. Een theelepel geluk blijft in beweging &  dit blogartikel is de opening van een nieuwe kortingsronde, joepie!

Korting regen van 20%

Gelukkig is het hier buiten droog, laat het in de webshop maar lekker regenen. Maar dan wel met een aantrekkelijke korting. Geen nattigheid mensen, no worries. Vandaag ben ik vrij van werk, maar in de webshop ben ik altijd druk in de weer. En dus kan ik me volledig storten op mijn snoepje. Elke dag opnieuw geniet ik ervan haar te besturen, mijn pakjes op hun vrolijkst in te pakken & deze te verzenden, positief klantcontact te hebben. Of af te wachten op nieuwe items die binnen gaan komen. Heb jij die té leuke jurkjes van Shout it out al gezien? Deze heb ik in allerlei leuke kleuren & printjes. Blauw met vrolijk gekleurde vlakjes bijvoorbeeld, of roze met zwarte stipjes. En een heel leuk feitje; ze vallen hartstikke fijn op maat.

korting

Deze code kun je gebruiken..

Je shopt ze nu met 20% korting. Gebruik hiervoor code: Shout it en jouw korting wordt automatisch verrekend. Top toch? Geniet van het shoppen ladies, dan zal ik alles weer vol liefde inpakken. Jouw pakketje zal worden afgeleverd in één van mijn nieuwe verzendzakken in snoep roze. Daar was ik al lange tijd naar op zoek én gevonden.. Yaaayy!

Liefs,

Cynthia

Een reactie plaatsen