Kortingscode Green | 20% Korting op alle groene Items én Regenboog-week

Kortingscode Green | 20% Korting op alle groene Items én Regenboog-week

Hier en daar heb ik het al op social media gedeeld. Maar leuk nieuws delen wij ook graag op het blog. Er geldt momenteel namelijk een korting van 20% op alle groene items in de shop. Daarnaast is er ook fijn nieuws over komende week dus lees gauw verder om te zien welke voordelen jij kunt behalen.

Zonnige korting

De afgelopen weken, terwijl ik vakantie vierde, is het ondertussen gezellig druk geweest in de webshop. Omdat ik daar heel blij mee ben, zijn op dit moment alle groene items te verkrijgen met een zonnige korting van 20%. Je kunt hiervoor code Green gebruiken in jouw winkelmandje. Hoe je dit doet? Heel simpel. Wanneer je bij de mand bent aangekomen, kun je links hiervan de kortingscode invoeren en toepassen. Hartstikke easy peasy dus. Verder voert Een theelepel geluk komende week een ‘Regenboog- week’ in.

Regenboog-Week

Om alles nóg leuker te maken zullen alle kleuren van de regenboog komende week aan de beurt komen. Elke paar dagen veranderd de korting per kleur, dus jouw favoriet komt ongetwijfeld voorbij. Houdt mijn social media kanalen goed in de gaten, want uiteraard deel ik daar de toe te passen codes. Ik heb zin in aankomende week. Ik zal weer buitenshuis gaan werken & ook dagelijks in de shop te vinden zijn. Leuk, leuk, leuk nieuws dus allemaal. En ik hoop zo het zonnetje over jullie allen te laten schijnen. Ik wens jullie een heel mooie week toe!

Liefs,

Cynthia.

 

8 gedachten over “Kortingscode Green | 20% Korting op alle groene Items én Regenboog-week”

Een reactie plaatsen