Wat vinden jullie van dit Shout it out jurkje? | Plus kortingscode

Wat vinden jullie van dit Shout it out jurkje? | Plus kortingscode

Joepeeee, happy sunday. Jouw zondag wordt wellicht net wat zonniger dan ie misschien al was. Geniet jij ook altijd zo van deze laatste dag van de week? Lees dan gauw eventjes verder over het laatste nieuwtje uit de shop.

Weer wat jurken van Shout it out met de post mee

Zondagen horen lekker chill te zijn, en dat is precies wat ik nu van plan ben. Mijn huisje is gisteren uitgebreid gecleant, zodat ik vandaag tijd heb om bestellingen in te pakken. Daar heb ik veel zin in. Vooral omdat ik weer zulke leuke extraatjes heb om bij de pakjes te voegen. Ik word er helemaal blij van. Gisteren zijn er weer een paar jurken van Shout it out over de toonbank gegaan. En niet zonder reden; ze zijn nu namelijk extra voordelig.

 

Deze jurkjes zijn hartstikke leuk

De jurkjes van Shout it out zijn verrassend leuk. Kwalitatief zijn ze super stevig, de printjes zijn vrolijk en bovendien is de pasvorm heel vrouwelijk. Deze items zijn momenteel al fijn afgeprijsd, dus de code betekent een extra voordeeltje voor jou.

shout it out jurkje

Jurkje Leopard 

Ik draag op de foto jurkje Leopard in maatje M. Ze is een aangesloten model welke heel goed op maat valt. Zoals je ziet is de lengte prima, net boven de knie. Leuk met een maillot of legging. Ik draag een zwarte in dit geval. Aangezien ik niet het typetje roze of knalgroene benen ben. De jurken zelf vind ik al zo kleurig. Dan kun je de basis beter rustig houden, vind ik. Deze jurk is leuk te combineren met ballerina’s, maar ook stoere boots staan wauwie. Gaaf ook met een leder jasje erop!

shout it out jurkje

Code Yes

Ja, ik ben in ❤. Anders had ik ze natuurlijk ook nooit in mijn shop durven hangen. Code Yes is geldig tot en met vandaag. Lees je dit blog nou net een beetje te laat, en wil je toch gebruik maken van deze actie? Geef even een seintje, dan maak ik voor jou een unieke code aan. 😊

Wat vinden jullie van dit item?

Liefs,

Cynthia

 


 

4 gedachten over “Wat vinden jullie van dit Shout it out jurkje? | Plus kortingscode”

Een reactie plaatsen