Kun jij ook niet wachten op de nieuwe lichting Tante Betsy?

Kun jij ook niet wachten op de nieuwe lichting Tante Betsy?

Als het goed is komt Tante Betsy nu heel binnenkort aan bij Een Theelepel Geluk. Kun jij nou ook niet wachten op deze levering? Gebruik dan dít topic om lekker met mij mee te klagen en héérlijk jouw wish-list te spammen. Zo kunnen we samen het wachten iets verzachten.

Positief zeuren over Tante Betsy

Vandaag gaan we even lekker zeuren. Want wachten duurt lang. En wij vrouwen willen dat niet. Alles moet gelijk! Als ik voor mezelf spreek tenminste wel. Neem nu mijn shop. Die is momenteel wat leeg qua Tante Betsy items. Ik heb wel mijn best gedaan haar te vullen met nieuwe producten. Maar ik zal toch echt (net als jullie) moeten wachten op Tante Betsy’s nieuwe. Helaas kun je deze items niet doorlopend bestellen. Wie weet ooit wel, weet jij veel!

Weet je wat? Op dít moment ben ik op inkoop!

Op het moment dat jullie dit lezen, ben ik onderweg om nieuwe Tante Betsy snoepjes in te kopen. Samen met een heel lieve reisgenoot. Nou, dat maakt wel weer een hoop goed. Nu we het toch over de inkoop van het najaar 2019 hebben, volgt hier een kleine mededeling. Vandaag ga ik anders inkopen. Zoals je weet vind ik het vreselijk belangrijk om 100% achter mijn producten te staan. Ik moet er compleet in geloven. Inmiddels weet ik wat geliefd is en ook wat minder. Daar ga ik op inspelen. Het kan dus zijn dat ik minder diversiteit zal hebben, maar bijvoorbeeld wel meer voorraad van een bepaalde jurk waarvan ik weet dat zij zal lopen. Daarnaast veranderd een mens. Ik ga nu meer voor stijlvol en minder voor druk. Call me crazy, maar ik geloof in mezelf.

Er was eens.. Een tijd dat ik helemaal ging voor prints enzo. Ik wil het nu anders gaan proberen. Kijken hoe dat uitpakt, een beetje experimenteren. Kopen wat ik allemaal zelf in mijn kast zou willen hebben. Aangezien ik wel houd van afwisseling en ik uitdagingen niet schuw, past dit het meest bij Een Theelepel Geluk van NU. Vertrouw me maar, ik heb een goede smaak, ik weet wat ik doe en vooral: waar ik voor sta.

Klaag je gezellig mee, of heb je een belangrijke mededeling?

Dus vertel eens: welke jurk heb jij voor de komende lichting op jouw wensenlijst? Ben je het ook zo zat om te wachten? Wil je gewoon lente in jouw kledingkast? Ben je eindelijk tevreden over jezelf en durf je nu Tante Betsy aan? Wil je lekker zeuren, spuien, klagen? Wil je graag reageren op mijn nieuwe plan betreft inkopen, of ben je gewoon hartstikke blij? Ik wil het allemaal horen. Dus kom maar op met jullie reacties, ik heb er zin in.

LENTE ❤ LENTE ❤ LENTE ❤ IN MIJN HOOFD ❤

Tot Betsy’s.👗

Liefs,

Cynthia

6 gedachten over “Kun jij ook niet wachten op de nieuwe lichting Tante Betsy?”

  1. Hoi Cynthia,
    Ik hoop zo dat de jurkjes op 1 maart bij jou op voorraad zijn. Ik mag dan van mezelf ieys kopen. Nog geen idee wat. Ik heb bloemetjes, bijtjes, ruches en nog veel meer leuks voobij zien komen. Ik ga mezelf dus verrassen.
    Meer stijvol minder druk zeker voir t najaar spreekt me ook wel aan. Ik ben benieuwd. Kan niet wachten 😊

    • Wat lief ben je voor jezelf dat je iets mag kopen. Ik hoop dat het er dan is voor je. Ergens wel fijn dat de jurkjes er zo laat pas zijn, dan heb je daar natuurlijk meer kans op. Ik ben blij dat mijn plan je aanspreekt. Ik heb bewuster dan ooit ingekocht en dat voelt pas fijn!! Veel liefs. 😍

Een reactie plaatsen