Long time no see

Long time no see

Halooo, hier ben ik weer. Ik heb wat privé berichtjes gekregen, over het feit dat men mij wat afwezig vind. Daarom dit blog.

We hebben het overleefd

Het klopt helemaal hoor, dat ik iets minder actief geweest ben. Althans op social media dan. Inhoudelijk wil ik er niet al teveel op ingaan, maar ik zal even een ‘luchtige’ uitleg geven over de relatieve stilte. Ik vind het overigens enorm lief dat een aantal dames aan mij denkt. Dat heeft mij erg goed gedaan. Vooral gezien mijn hectische weken. Privé gezien hebben er wat zaken gespeeld welke even een rollercoaster hebben veroorzaakt op mijn gemoedstoestand. Op sommige dingen in het leven heb je helaas geen vat, die overkomen je. En net als ieder ander probeer je dat zo goed mogelijk te doorstaan. En hey; ook dát is weer gelukt. Deze periode heb ik overleefd & mijn weekend luid ik in met een koffie afspraak morgenochtend.

Leuke vooruitzichten

Dat het wat stiller oogt op Facebook & Instagram wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet bezig ben geweest met de webshop. Achter de schermen gaat alles door & anders ben ik er in mijn hoofd altijd wel mee bezig. Leuke ideetjes borrelen vaak op en ik maak plannen voor nu of voor over een jaar. Inspiratie & enthousiasme genoeg. Ik kijk inmiddels weer uit naar de komende collectie van Tante, die ik snel verwachten mag. Het zijn weer erg leuke jurkjes met super printjes. En ik kan niet wachten met passen, vooral nu ik op 8 ons na mijn streefgewicht heb bereikt. Daar heb ik vier maanden hard aan gewerkt, dus ik ben reuze trots! Al met al leuke, nieuwe en blije vooruitzichten. Je zult mij weer vaker voorbij zien komen met blogs, babbels of originele acties. De privé berichtjes hebben me niet alleen goed gedaan, maar mij ook even wakker geschud. Ik werd gemist & daar gaan we wat aan doen. Mijn webshop blijft mijn passie waar ik nog lang van wil genieten. En ook dat wilde ik jullie natuurlijk even laten weten!

Denk eraan; we hebben het allemaal druk, en maken vervelende dingen mee. Maar het komt altijd weer goed. Zolang je er maar in blijft geloven.

Liefs,

Cynthia

18 gedachten over “Long time no see”

  1. Hoi nicht 🙂
    Dat heb je weer mooi omschreven👏 En logisch dat je af en toe wat minder tijd of zin hebt om te schrijven door privé omstandigheden maar super leuk dat je iets van je hebt laten horen en fijn dat je de wat mindere periode weer hebt overleefd 👍 En ik ben het helemaal met je eens dat geloven in een positieve uitkomst wonderen doet. Fijne avond en heel veel succes en plezier met schrijven en je webshop! 🌻🌷

    Liefs van je nicht 😘

Een reactie plaatsen