Meer Ditjes & Datjes in de webhop?

Meer Ditjes & Datjes in de webhop?

Goodmorning lieve dames. Vandaag ga ik jullie meer vertellen over mijn plannen voor het blog in de shop en daarmee dus ook het idee dat ik heb gevat om hier wat meer over ditjes & datjes te gaan babbelen. Gewoon jullie iets meer te betrekken in mijn normale leven in plaats van alles wat er speelt in de webshop alleen. Hoe lijkt jullie dat?

Ditjes & Datjes over het gewone leven

Wanneer je mij langer volgt, dan weet je misschien wel dat Een theelepel geluk eerst alleen een blog was. Dit blog bestaat nog steeds hoor & ik schrijf er elke week vol passie mijn stukjes. Omdat ik graag over gezellige dingetjes schrijf, heb ik haar in de loop der jaren mijn ”Koffieblog” genoemd. Ook omdat ik dol ben op koffie. Naar zoiets wil ik hier ook heen. Het is toch leuk om, als je ergens iets overweegt te kopen, wat meer over de persoon erachter te kunnen lezen. Dat is best wel heel veel meer dan deze webshop alleen, hoewel ik daar enorm veel tijd insteek, dat dan wel. Ik ga hier dus wat meer ditjes & datjes delen! Over mijn leven & dat wat mij bezighoud.

Hoe alles eens begon

Laat ik beginnen met mijn leven & hoe vol dit is. Het leven dat ik nu leid, met twee dochters, wat huisdieren en een man, begon 23 jaar geleden. Ik ontmoette mijn man zomaar op een zonnige dag op de markt. Hij in uniform als agent, ik als meisje met liefdesverdriet. Dat ons leven daar begon had ik me toen niet kunnen bedenken. De zon scheen vaak hoewel wij ook de nodige regenbuien hebben gekregen. Maar hij is nog steeds mijn beste vriend en grote liefde. Dat is mijn basis & daarom lukt het me momenteel allemaal zo goed.

In een notendop

Mijn leven is druk door mijn baan in de kinderopvang, het runnen van de webshop en het beste willen voor mijn kinderen & man. Momenteel hebben wij het druk met een puber, wat een grote uitdaging vormt kan ik je vertellen. Zo vliegen de dagen om en zie ik ook de webshop groeien. En dat is super gaaf. Juist omdat ik alles helemaal zelf op poten heb gezet en draaiende houd. Het is inmiddels een fulltime baan. Maar gelukkig is mijn man altijd bereid om met mij mee te denken. En verder hebben wij een heel gezellig huisje! Dit is mijn leven in een notendop.

Wat vinden jullie ervan, meer Ditjes & Datjes is de webshop?

Liefs Cynthia.

4 gedachten over “Meer Ditjes & Datjes in de webhop?”

  1. Nou lieverd, dat klinkt mij heel gezellig in de oren als je het mij vraagt. Ja, we hebben de nodige regenbuien in het leven gehad. Misschien wel iets te veel van het goeie, maar dat hoort eenmaal in het leven. Mijn moedertje zei altijd: het leven is soms net een pokerspel. Je weet nooit wat God in zijn handen heeft. En als hij zijn kaarten eenmaal op tafel heeft gelegd, dan moet je er maar wat van zien te maken. En dat is nu precies wat we aan het doen zijn, er het beste van maken en sterker dan ooit. En euh, met onze opstandige tiener? Dat komt allemaal weer op zijn pootjes terecht. Let maar op mijn woorden 😁.
    Veel plezier met je site en vele xxx 💕

Een reactie plaatsen