Meet Nicole | Boekhouder van Een Theelepel Geluk

Meet Nicole | Boekhouder van Een Theelepel Geluk

Graag stel ik jullie voor aan Nicole. Zij is de nieuwe boekhouder van Een Theelepel Geluk. Hoe zij op mijn pad kwam vertel ik jullie in dit artikel. Pak er een lekker bakkie bij & lees mee, want ik ben echt heel blij met haar.

Meteen dacht ik aan Nicole

Het was even stressen, begin januari. Want mijn vaste boekhouder gaf plots aan te stoppen met haar werkzaamheden. Daar sta je dan net voor je jaaraangifte. Gelukkig wilde ze alles nog wel even voor me afronden. Maar ik moest natuurlijk wel snel op zoek naar een goede vervanger. Aangezien ik altijd alles op orde wil hebben, was ik blij dat dit snel was opgelost. Want ik dacht meteen aan Nicole. En zij wilde mij graag helpen.

Eindelijk digitaal boekhouden

Nicole is een lieve oud-collega van mij, en zij heeft tevens een eigen bedrijf. Ze runt namelijk een administratiekantoor. We zijn er onlangs samen eens goed voor gaan zitten. En Nicole heeft me prima op weg geholpen met het opzetten van een digitaal boekhoudsysteem. Nu hoef ik niet meer alles zo ouderwets uit te schrijven. Ik houd van vintage, maar dít ging me te ver. Zeker nu het drukker is geworden.

Aangezien ik erg blij ben met de tijd die ze steeds voor me neemt, vind ik het wel zo leuk om, de persoon die al deze zaken voor mij regelt, aan jullie voor te stellen. Meet Nicole!

En dan nog even dit..

Er komen weer meer blogs aan hoor. Wegens veel drukte stelde ik even wat andere prioriteiten. Tot snel dus.

Liefs,

Cynthia🍒

12 gedachten over “Meet Nicole | Boekhouder van Een Theelepel Geluk”

  1. Fijn dat je dat snel weer in de juiste vertrouwde handjes hebt kunnen overdragen, en ik ben ’t met je eens hier moet jij zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn, dus hup met de tijd mee! hihi Happy en relaxt zijn ook over ’t cijfertjes deel van een theelepelgeluk.nl. Fijne dag x

Een reactie plaatsen