Mijn eerste tante betsy jurkje

Mijn eerste tante betsy jurkje

Een passie begint veelal met een eerste kennismaking. Vandaag babbel ik jullie bij over die eerste keer dat ik een tante Betsy jurkje voorbij zag komen. En hoe verliefd ik hierop werd. Van het een kwam het ander en zie hier; mijn super gezellige webshop. Lees daarom even verder hoe het voor mij eens begon, en hoe dit leidde tot een droom die werkelijkheid mocht worden.

Dit tante Betsy jurkje was het ontbrekende puzzelstukje

Het was op een druilerige zondagmorgen, ik weet het nog zo goed. Ik zag haar. Een schatje 1e klas. Die kleuren en vormen. Dit was waarnaar ik had gezocht. Rood met roze was ze, ik weet het nog tot in detail. Ik keek nog eens verder & wist dat dit het was. Het ontbrekende puzzelstukje, van de Lifestyleblog welke ik al runde. Dat ik amper een paar minuten later heuse plannen aan het smeden was, had ik die ochtend niet gedacht.

Kogel door de kerk

Maar eerst moest ik zo’n jurkje zelf uitproberen. Ik bestelde bovenstaande jurk, aangezien de eerdere tante Betsy jurk uitverkocht was in mijn maatje. En eenmaal kennisgemaakt met mijn nieuwe jurkje, en deze ook nog eens positief werd ontvangen op mijn blog, was de kogel door de kerk.

Welkom in mijn store

Nou ja, door de kerk.. Daar is wel wat aan vooraf gegaan. Met name een lange tijd wachten, plus telefoneren en mails versturen. Maar toen ik eenmaal groen licht had gekregen, sprong ik een gat in de lucht. Een ware meisjesdroom kwam uit. En dan te bedenken dat dit kwam door een kennismaking met dat ene tante Betsy jurkje. Een warm welkom dan ook in mijn tante Betsy store.

Soms komen dingen op je pad met een reden. Dit heeft zo moeten zijn; ik ben ervan overtuigd!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Een reactie plaatsen