Mijn eerste tastbare succesverhaal

Mijn eerste tastbare succesverhaal

 

Natuurlijk ben ik trots op mijn onderneming. Helemaal wanneer ik uitermate tevreden gasten heb mogen ontvangen. En als zij zich als dusdanig uitspreken in persoonlijke e-mails, dan maakt mijn ondernemers hart een sprongetje. Uiteraard ben ik de beroerdste niet & deel ik graag dit succesverhaal.

Zo’n succesverhaal, Daar doe je het voor

Ik was echt nog maar net bezig, het was de tweede week. De eerste bestellingen hadden hun weg in mijn shop al gevonden. Toen ik plots een mail ontving. Een mevrouw welke zojuist een jurkje had besteld. Zo’n groene met appeltjes. Ze begon het bericht, door mij te feliciteren, en dat ze het geweldig vind dat ik dit naast bloggen ben gaan doen. Vervolgens schreef ze me, dat ik haar dag had gemaakt. Ze vond mijn site bovendien geen Theelepel, maar een Eetlepel geluk. Waarom? Ik verkoop ook in grotere maten. En die zijn moeilijk te verkrijgen, aldus de dame. Ja, dáár doe je het wel voor!

 

Ik bied inderdaad grote maten aan. Omdat ik de jurkjes te geweldig vind om ze enkel te beperken tot kleine maten. Deze mooie reactie bevestigd dit maar eens. Hierna heb ik meer mooie successen gehad. Per mail, en in de vorm van reviews onder verkochte jurken. Ik wil als bedrijf blijven streven naar professionaliteit. Daarom stop ik er dagelijks een flinke dosis passie en liefde in.

Het is hard werken, maar het resultaat is het meer dan waard!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

10 gedachten over “Mijn eerste tastbare succesverhaal”

    • Ik vind dat zeker lief. Vandaag ontving ik weer zo’n fijne reactie. Het bevestigd dat je het goed doet, en dat is gewoon fijn. Bedankt ook voor jouw comment hier, Anne-Marie. Hartstikke leuk. 🙂

  1. Mooi lieve cynthia om zo’n lieve mail te mogen krijgen en je jurkjes zijn voor alle maten geschikt ga zo door lieve cynthia dikke knuffels voor jullie fijne dag lieverds

  2. Wat lief! Ik heb inmiddels al heel wat Tante Betsy girls leren kennen en wat zijn het lieverds. Je voelt je meteen thuis tussen al die gelijkgestemde dames. Keer op keer is het een feestje om samen te zijn met Tante Betsy girls. En ja de grote maten vliegen eruit, heel veel grote maten dames zijn enorm blij dat ze zo’n leuke vrolijke jurk aan kunnen die ook nog eens prachtig staat. Geen hobbezakken meer en je lijf verstoppen onder meerdere lagen kleding, maar gewoon heerlijk al die weelderige vormen laten zien.
    Ik pas met al mijn weelderige vormen in een L van Tante Betsy (XL is me te ruim en maakt me dik) terwijl ik vroeger maat 44-46 droeg in gangbare kleding. Ik ben zo blij met die lieve Tante! En straks is er zelfs 3XL te koop!
    Ga zo door lieve Cynthia en maak nog maar meer Tante Betsy girls blij! Knuff!

    • Ik heb ook echt zulke lieve, leuke gasten tot nu toe. Toen ik deze reactie kreeg, wist ik dat ik er goed aan had gedaan om grote maten te verkopen. Ik ben er ook zo gelukkig mee. Dat ik het merk mocht leren kennen, en nu zelfs mag verkopen. Dank je wel, lieve Susan! Veel liefs en bedankt voor jouw lieve reactie. Xxx.

Een reactie plaatsen