Mijn leven naast de webshop

Mijn leven naast de webshop

Om mijn webshop heen heb ik natuurlijk ook een heel leven. Heb ik hobby’s & zijn er dingen die ik heel graag doe. Omdat ik het leuk vind dat mijn shop ook echt een gezicht heeft, neem ik jullie geregeld in mini stukjes mee achter de schermen. Dus wees welkom in en achter de shop.

Familiemens

In eerste instantie bezie ik mezelf als familiemens. Ik ben van oorsprong gek op familie. Mijn gezin & familie staan op de eerste plek. Ik ben getrouwd met Victor en samen hebben wij twee dochters; Esperansa dõ Rosaria en Sanne Isabella. We hebben als gezin altijd een hoop ondernomen en veel van de wereld kunnen zien. Ik hoop in de toekomst nog een heleboel met mijn stel te kunnen ondernemen. Vic is mijn jeugdliefde, mijn maatje. We hebben samen voor hete vuren gestaan, maar kunnen ook op prachtige jaren terug kijken.

Mijn man steunt mij altijd en heeft bij Een Theelepel Geluk vooral een adviserende rol.

Koken, bakken & een strak huis

Elke dag ben ik in de shop bezig, je merkt het vast. Maar daarnaast heb ik ook een grote passie voor eten. Ik kook (en bak tegenwoordig) heel graag. Op dagen dat ik werk aan de shop, geurt het huis dan ook geregeld naar kaneel, caramel of gewoon naar lekker avondeten. Mijn lifestyle motiveert mij enorm om gezond te koken en ik kan er veel van mijn passie in kwijt. Oh, ik drink ook graag kopjes koffie, daar maak ik áltijd ruimte voor. ❤

Een strak en schoon huis vind ik belangrijk. Hoewel ik er natuurlijk niet altijd zin in heb, bezie ik het wel als een zekere basis. Hoe heerlijk kun je werken in een opgeruimde omgeving? Dat dus.

Werken buitenshuis

Ik werk 2 a 3 dagen per week buitenshuis op diverse kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangcentra. Telkens weer schakelen en nieuwe mensen ontmoeten; ik houd daar wel van. Na 10 jaar op een vaste locatie te hebben gewerkt, bezie ik deze werkvorm als een ware uitdaging.

De buurtjes

Verder zit ik graag bij de buurtjes; mijn ouders. Bijzonder genoeg ben ik 10 jaar terug met mijn gezinnetje naast mijn ouders komen wonen. Temidden van mijn drukke bestaan kom ik bij hun altijd weer thuis. Lekker babbelen, kopje koffie erbij. Even kind zijn in plaats van moeder of vrouw. Naast dit alles heb ik vriendinnen met wie ik geregeld afspreek. Fijn bijpraten onder het genot van een pizza óf onbijten in de zon!

Zo heb ik een heel druk schema en verveel ik me werkelijk nooit. Dat een webshop daar dan tussen past, blijkt maar weer. Ik zit op vrije dagen wel heel veel aan mijn winkel te werken. Er gaat heel veel tijd in om. Zeker nu er ook een cursus aan zit te komen. Maar het is echt geweldig om te doen. Uiteindelijk hoop ik er volledig voor te kunnen gaan. Tot die tijd ga ik op deze voet verder.

Vragen? Stel ze gerust. Je krijgt altijd een reactie van me terug. Bye, bye.

Liefs,

Cynthia

6 gedachten over “Mijn leven naast de webshop”

  1. Wat leuk om iets over je achtergrond en je leven naast de webshop te lezen. Je bent dus echt ook een gezelligheidsdier. Nu begrijp ik ook heel goed de naam van je webwinkel en oa de passie voor de Tante Betsie outfits. Pas helemaal bij je. Veel succes met de cursus. Groetjes en tot horens

    • Leuk dat mijn bedrijfsnaam dit alles uitstraalt. De naam omvat eigenlijk nog veel meer, maar daarover misschien een andere keer. Echt superleuk dat je hebt gereageerd, ik waardeer dat altijd enorm. Bedankt voor de succes wensen en veel liefs!

Een reactie plaatsen