Morgen ga ik op inkoop voor Tante Betsy!

Morgen ga ik op inkoop voor Tante Betsy!

Zoals je wellicht hebt kunnen zien, is de nieuwe levering van Tante Betsy reeds in mijn roze shop  komen te hangen. Ook de blije Vrolijke Famkes rokken zijn inmiddels gearriveerd. En morgen is het alweer zover dat ik opnieuw op inkoop ga voor TB jurken. Yaayyyy.

Groter en bewuster Tante Betsy inkopen

Het is keihard gegaan met de verkoop. En daarmee is de collectie snel uitverkocht in de shops. Helaas ook bij mij. Wanneer je mij wat beter kent, weet je wellicht dat ik in september 2017 ben gestart met deze webshop. Ik heb toen een eerste, geheel eigen investering gedaan. Je begrijpt dat ik om die reden nog beperkt heb ingekocht. Het was immers maar de vraag hoe het bij mij zou lopen. Nu weet ik wel beter. Morgen, lieve, lieve mensen ga ik op inkoop voor Tante Betsy. Ik heb daar onwijs veel zin in natuurlijk en ik maak er weer een leuk feestje van. Maar ik zal ook weer groter gaan inkopen.

Suggesties of verzoekjes? Laat het me weten

Ik ga, met de hulp van twee lieve dames, mijn uiterste best doen om alleen het allerbeste & mooiste in te kopen. Ook zal ik zoveel mogelijk variatie aanbrengen in wat ik aanschaf. Maar ik koop ook dat waar ik 100% achtersta, dat vind ik toch zo belangrijk. Heb jij nog suggesties voor wat je absoluut vind dat ik moet inslaan? Laat het me dan zeker weten, dan neem ik dit in mijn overwegingen mee! Hierbij laat ik jullie meteen even weten dat ik van deze eerste levering zal gaan nabestellen. Juist omdat alles zo hard gaat. Over vier weken zal duidelijk zijn wat over is en kan ik mijn verzoekjes door gaan geven. Helaas kan dit niet meteen, anders had ik gisteren al bijbesteld, Hihi.

Morgen verschijnt hier een dag verslagje van mijn inkoop avontuur. En natúúrlijk hoop ik dat jullie erbij zijn. 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

12 gedachten over “Morgen ga ik op inkoop voor Tante Betsy!”

  1. Als je de wintercollectie gaat inkopen: in ieder geval de leuke gekleurde vesten, komen in zulke mooie kleuren! En ik denk dat de doorknoopjurken met het gekleurde motief ook hele mooi zijn en snel gaan!

    • Leuk, leuk; weer een actieve meedenkster. Jaaa, die Lemonade modelletjes zijn super & mega vrouwelijk. Ik ga morgen mijn best doen. En hartstikke bedankt. Het wordt vast een super dagje. Ik wens jou ook een mooie maandag. Liefs.

  2. ik denk dat heel veel mensen de nieuwe vesten vooral in het roze met in de muts bloemen applicatie heel erg mooi gaan vinden ik niet overigens ik denk dat de papegaai vogeljurk in trek gaat zijn en een soort van bloemen klavier vier achtige stijl in blauw rood in jurkje rokje en zo en ik denk dat heel veel mensen de pixel jurkjes mooi gaan vinden. Heel eerlijk ik heb van de wintercollectie op fotos persoonlijk nog niets gezien waar ik van denk wauw dus ik ga lekker vesten van dit seizoen kopen zonder al die franjes en wat verschillende kleuren sportys en dan samen met vest combineren voor komende winter/ ik denk dat het roze vest wat gaat komen super hard zal gaan alleen niet bij mij

  3. Ja die gave hoodie vesten die er van de wintercollectie gaan komen zullen vast hard gaan. Ik heb zelf met eigen ogen de wintercollectie mogen aanschouwen en ik kan me zo voorstellen dat het geen makkelijke keuze was. Tante gaat echt voor kleur deze winter en yess daar houden we zo van. Ik zag prachtige zippies, een leuke kabouter paddestoelen print, een heerlijk romantische rozen print, gave jasjes, die mooie pixelprint en die leuke caravannetjes en dat was pas de eerste lichting. Ik zou dus niet kunnen kiezen als ik op inkoop mee moest whahaha, alles is leuk! Hoop dat je heerlijk hebt ingekocht. Knuff!

Een reactie plaatsen