Ik ga een cursus volgen!

Ik ga een cursus volgen!

Goedemiddag. Hoe gaat het met jou? Geniet je een beetje van deze zonnige dag? Mooi, houdt dat vast. Dan kun je hier ondertussen even een bakkie komen doen. Momenteel ben ik bezig met het opstellen van nieuwe doelen, welke ik voor mezelf en in de nabije toekomst voor mijn bedrijf wil gaan inzetten. Daarom licht ik vandaag een tipje van de sluier omtrent mijn nieuwe cursus waar ik in januari 2019 mee zal gaan starten.Β 

Een knoop doorgehakt; een interessante cursus volgen

Andere ondernemers zullen zich vast herkennen in hun drang naar vernieuwing, en hun honger naar persoonlijke ontwikkeling. Vandaag heb ik een verhelderend gesprek gehad met mijn wederhelft, en zijn adviezen sluiten naadloos aan op mijn ambities. Ik ben dus heel erg blij met de knoop die ik nu heb doorgehakt. Ik loop immers al een poos rond met wat gedachtenspinsels. En tja, daar moest ik gewoon iets mee. Al weken bedenk ik me welke cursus aan zou sluiten bij mij als mens & ik kan er wel een paar bedenken. Zo vind ik het fijn om anderen te helpen of te ondersteunen. Ik werk niet voor niets in de zorg voor kindertjes. Bovendien heeft mijn bedrijf ook niet zonder reden een dienstverlenend karakter.

En dus ja; in januari start ik een nieuwe cursus. Yes!

Mezelf verder brengen

Het voelt als een opluchting, een sleutel voor een nieuw te openen deur. Met de cursus wil ik mezelf verder brengen en helpen. Er is zoveel meer en ik heb ook veel meer te bieden dan ik doe. In de toekomst wil ik- naast de shop- diverse andere diensten aan gaan bieden. Hoe dit vorm gaat krijgen? Diep in mijn hart weet ik het wel.πŸ’–Β Maar later hierover meer.

Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe uitdaging! Natuurlijk zal ik jullie als de tijd rijp is, op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Ondertussen zien jullie mij gewoon voorbij komen in de shop! Spring, spring, sprΓ­ng!

 

π•Ύπ–”π–’π–˜ π–›π–†π–‘π–‘π–Šπ–“ π–•π–šπ–Ÿπ–Ÿπ–Šπ–‘π–˜π–™π–šπ–π–π–Šπ–˜ 𝖔𝖕 π–π–šπ–“ π–•π–‘π–†π–†π–™π–˜. π•³π–Šπ–™ π–Œπ–Šπ–‡π–Šπ–šπ–—π–‰π–Š π–’π–Žπ– π–›π–†π–“π–‰π–†π–†π–Œ…

 

Liefs,

Cynthia

16 gedachten over “Ik ga een cursus volgen!”

Een reactie plaatsen