Nieuwe lichting Tante Betsy online

Nieuwe lichting Tante Betsy online

Goedenavond dames. De jurkjes & rokjes van de nieuwe lichting Tante Betsy staan online!! 

Elk artikel zelf gepast

Een theelepel geluk heeft haar jurkjes en rokjes van Tante Betsy vanavond binnen gekregen en alles is inmiddels op de site geplaatst. Wat wel handig is om te vermelden; alle jurkjes en rokjes heb ik zelf gepast alvorens deze de shop in gingen. Daarom kan ik een vrij duidelijk beeld schetsen over hoe alle jurkjes per model vallen. Zoals je misschien gewend bent, kan dit met TB nogal wisselen. Mijn advies is dan ook; als je overgaat tot bestellen, lees dan even in de beschrijving hoe het betreffende item valt. Uiteraard kan ik nooit 100% garantie geven, ik heb immers enkel mijn eigen maat aangehad.

Anyway, ik heb mijn best weer gedaan voor jullie. Kijk lekker rond in de online snoep winkel. Er hangt weer veel leuks.

Liefs,

Cynthia

Een reactie plaatsen