Nieuwe presentjes om aan de tante Betsy Jurken toe te voegen

Nieuwe presentjes om aan de tante Betsy Jurken toe te voegen

Een heerlijk dagje was het vandaag. Samen met mijn vader ging ik op zoek naar cadeautjes om toe te voegen aan mijn bestellingen met Tante Betsy jurken. En wat heeft hij me goed geholpen. Beide zijn we erg creatief van aard, en samen kom je dan een heel eind. Kijk dus gezellig mee naar alle vrolijkheid welke wij zorgvuldig hebben uitgezocht, om aan de toekomstige pakjes toe te voegen.

Tante Betsy jurken plus vrolijke presentjes erbij

Ik geniet ervan om tante Betsy jurken tip-top klaar te maken voor verzending. Met een mooi roze vloeipapiertje erom, een persoonlijk geschreven kaartje én een presentje erbij. De kettingen welke ik in een grote partij had opgekocht, waren inmiddels zo goed als op. En ik vind het wel zo leuk om te blijven vernieuwen. Deze presentjes zijn dus weer van heel andere aard, maar wel opnieuw zeer passend & heerlijk vrouwelijk.

 

 

Mijn vader weet wel waar vrouwen van houden

Mijn paps en ik hadden de wildste plannen. Maar dan zal je net zien; ze hebben niet wat jij op dat moment in je hoofd hebt. Maar we vonden eigenlijk nog veel betere spulletjes. Sprankelende, fel gekleurde, en zulke passende frutseltjes voor bij die oh zo leuke tante Betsy jurkjes. En het was zo lief dat mijn vadertje hard zijn best deed om actief mee te denken en te zoeken. Ja, mijn vader weet wel waar vrouwen van houden.

Hij koos lieve notitie blokjes en ik ging voor de gezichtsmaskertjes. En bovendien bedacht mijn vader geweldige ideetjes voor de toekomst; passend én seizoensgebonden. Maar dat verklap ik nog even niet. Ik ben nu blij met de spulletjes die ik weer aan toekomstige pakjes toe kan voegen.

Dus mocht je binnenkort een jurkje bij me bestellen? Dan zit daar nu ook weer een fijn presentje bij. Zodat de belevenis na ontvangst ervan nog intenser is, nóg sprankelender!

🎀 Veel liefs Cynthia 🎀

Een reactie plaatsen