Nieuwe Urban Hippies onderweg!

Nieuwe Urban Hippies onderweg!

Nieuwtjes zijn er om ze te delen. Vandaag een babbel uit de shop met hartstikke leuk nieuws dan ook.

Urban Hippies, een lichtpuntje om te delen

Zoals jullie wellicht weten verstuur ik geen nieuwsbrieven. Ik wilde dit aanvankelijk wél, maar ik heb er uiteindelijk toch maar voor gekozen om dit bewust niet te doen. Niets vervelender dan anderen steeds te overladen met nieuwtjes & roddels omtrent de webshop. Ik deel ze liever gezellig op dit Blog en vervolgens op Facebook. Wie de berichten dan wil lezen, is er vrij in om dit te doen. Natuurlijk hoop ik altijd op veel lezers, omdat schrijven één van mijn grote passies is en ik het leuk vind om lichtpuntjes te delen. Het feit dat het merk van Urban Hippies er in mijn online winkel bij is gekomen ís voor mij zo’n lichtpuntje. Ik maak er mijn collectie veelzijdiger mee en het geeft de vrouw een betere mogelijkheid om haar outfit af te maken.

urban hippies

Spulletjes die blij maken

Gisteren had ik zin in nieuwe snoepjes. Urban Hippies begint ook bij Een theelepel geluk steeds meer in trek te raken en dat is super gaaf. Het geeft mij weer de mogelijkheid om extra in te kopen. Urban Hippies is het helemaal voor mij. Het past bij het Cuteness plaatje dat ik in mijn hoofd heb en matcht perfect bij de andere retro items uit de shop. De foto’s die jullie zien, geven een beetje een beeld van wat eraan komt. De webshop wordt weer gevulder met prachtige medaillon kettinkjes en lieve oorbelletjes. Super exited ben ik hier dus ook weer over, want er is niets fijner dan mijn shoppie op te vullen met spulletjes waar ik oprecht blij van wordt.

Het complete plaatje voor de vrouw

Inmiddels ben ik mezelf aan het oriënteren op nieuwe merken voor in de winkel. Mijn doel is dan ook om stukje bij beetje uit te breiden. Om hier een heerlijk winkeltje voor de vrouw te realiseren. Waar ze zichzelf mag zijn, kan vinden waar haar hart sneller van gaat kloppen en waar ze met een tevreden gevoel het Roze deurtje weer achter zich kan sluiten. Online shoppen, maar wél met de beleving van een echte shop. De nieuwe lichting Urban Hippies komt volgende week in de shop!

Heb jij nog leuke suggesties voor leuke merken hier in deze shop? Ik lees ze graag in de comments. Jullie mening wordt zeer gewaardeerd.

Liefs Cynthia.

2 gedachten over “Nieuwe Urban Hippies onderweg!”

Een reactie plaatsen