Ons eerste uitje in 3 jaar

Ons eerste uitje in 3 jaar

Lieverds, ik & we zijn zo blij. Ons eerste uitje in 3 jaar is een feit. Vandaag bezochten wij Diergaarde Blijdorp in Rotterdam!

Overwinning

Het klinkt wellicht vreemd; 3 jaar geen uitjes als gezin. Maar ziekte kan aardig wat roet in het eten gooien. Na een aantal ongelooflijk zware jaren, mochten we vandaag eindelijk samen erop uit. Een enorme overwinning voor mijn man gediagnosticeerd met Complexe Ptss, en ik ben zo ongelooflijk trots. Dergelijke uitjes zijn nog altijd zo zwaar voor hem, maar hij heeft het toch maar gedaan.

Compleet

Ik genoot van ons viertjes, zoals het vroeger altijd was. Eindelijk met onze meiden erbij, het gezinnetje compleet. Goede harmonie, perfect weer en voor mij een opgeruimd hoofd. Alsof de tijd heeft stil gestaan. Mijn wachten is beloond. Dankbaar ben ik voor deze dag. Dankbaar voor mijn kinderen, mijn man. Dat ik zoveel van ze mag houden. Elke dag. Dankbaar dat ik geduldig ben geweest, ik altijd ben blijven geloven in tijden als deze. In hem! Het nageniet gevoel is groot. En dat wilde ik even met jullie delen.

Hoe was jullie weekend?

Liefs,

Cynthia.🌷

17 gedachten over “Ons eerste uitje in 3 jaar

 1. Wat ben ik blij en voel intens met jullie mee. Ik geloof in hem ( victor ) en dat het met vallen en opstaan elke keer een stapje verder komt. Maar wel met de liefde en aandacht van jou , lieve meid. Ik ben super trots op jullie , blijf zo positief dan blijf ik in jullie geloven ( hou van jullie ) mama ❤️❤️

  • Mijn lieve mamaatje, super mooie reactie. Met veel steun van jullie en de kracht die ik uit de webshop put, heb ik het op mijn beurt ook weer gered. Het is een cirkel, een cirkel van liefde. En ik hou veel van jullie.💖💖💖

 2. Wat een prachtige dag moet dat zijn geweest.
  Alles komt dan even samen. Jullie 4, het geluksmoment van zo’n eerste uitje weer.
  Mooi om te lezen en jullie te zien stralen.

 3. Oh wat fijn om te lezen dat jullie een uitje hebben gehad en er zo van hebben kunnen genieten (en dat het droog was, ook meegenomen). Het is ook absoluut niet vanzelfsprekend. Als ik kijk naar mijn artikel over juni en hoe belachelijk veel dingen die ik heb gedaan, ben ik daar ook dankbaar voor. Juist omdat ik weet dat het niet vanzelfsprekend is. Niet dat ik heb meegemaakt waar jullie tegen aan lopen door ziekte bijvoorbeeld. Maar dat wil niet zeggen dat ik er niet bij stil sta. Ik zeg het ook heel vaak. We reizen wel veel, maar ik besef elke keer dat ik dankbaar ben dat we daar de gezondheid voor hebben. En juist daarom doe ik het liefst zo vaak. Omdat je nooit weet tot wanneer je dat kan doen. Ik houd daarom ook niet van uitstel. Het leven kan morgen er ineens anders uit zien. Dus wat fijn dat je er van hebt genoten!

  • Gezondheid is zo niet vanzelfsprekend. Gisteren kon ik nog zo intens genieten van een wandeling, na een dag ziek op bed te hebben gelegen. Ik zie vaak mooie uitstapjes van jullie samen. Heerlijk om te doen & te genieten. Goed dat je hier bewust bij stil staat. Het is echte rijkdom.

 4. Wow! Ik pink er weer één weg. Ik leef zo met je (jullie) mee. Soms gaat de tijd tergend langzaam. Maar kijk toch eens, langzaam maar gestaag! Ik ga je snel spreken Cynthia X

Een reactie plaatsen