Opruim Fee | De nieuwe dienst

Opruim Fee | De nieuwe dienst

Vandaag onthul ik dan eindelijk mijn nieuw te leveren dienst, welke ik met de shop en mijn baan buiten de deur zal gaan combineren. Vanaf volgende week ben ik te benaderen voor een heel dankbare functie. Namelijk die van opruim fee.

De functie van Opruim Fee past heel erg goed bij mij

Ik heb er hard aan gewerkt. Met name in mijn hoofd aangezien ik al lange tijd nadacht over een nieuwe en fysieke dienst, welke ik aan mijn shop kon gaan koppelen. Ik ben in januari 2019 zelfs gestart met een opleiding om een volgende stap richting mijn droom te verwezenlijken. Achteraf bezien ben ik toch een beetje een andere richting opgegaan. Maar die droom komt steeds dichterbij nu ik het daadwerkelijk heb gerealiseerd. Aangezien ik graag mijn hulp aan anderen bied, passen de werkzaamheden van opruim fee erg goed bij me. Daarnaast heb ik een passie voor onberispelijkheid en orde. Het geeft me zoveel rust en vrijheid. Met deze eigenschappen weet ik zeker hoe effectief ik anderen kan gaan helpen.

Wat ga ik precies doen?

Mijn taken omvatten vooral het helpen om (weer) orde te scheppen in huis. Door allerlei omstandigheden kan het zo zijn dat je dit namelijk zelf niet meer goed overziet. En even niet weet waar te beginnen. Of het leven is zo druk voor je geworden, dat je gewoonweg de tijd of energie niet kunt vinden om aan opruimen te beginnen. Want door de drukte van alledag kun je daar als een berg tegenop zien. Dan is het fijn als iemand anders jou een steuntje in de rug biedt. Iemand die van aanpakken weet en over een ruime levenservaring beschikt.

Samen met de persoon in kwestie maak ik een plan van aanpak en gaan we na goed overleg van start. Waar nodig geef ik tips om de woning netjes te houden. Of kom ik terug om weer wat orde te scheppen. Gezellig en lekker informeel, want daar sta ik voor. Maar vooral met een groot respect voor de ander en andermans spullen. Want uiteindelijk bepaald de ander wat er precies gaat gebeuren.

Vol enthousiasme mijn nieuwe avontuur tegemoet

Uit ervaring weet ik hoe fijn het is om te kunnen leven in een opgeruimde omgeving. Hoe heerlijk het is om je vrij te kunnen bewegen in de ruimte. Een filmpje kijkt veel rustiger in een huis dat fris oogt. En schoonmaken gaat ook veel beter wanneer er geen rommel in de weg staat. Vanuit mijn eigen passie hiervoor en die voor ondernemen, ga ik vol enthousiasme beginnen aan een nieuw avontuur. Mocht je interesse hebben in mijn dienst als opruim fee, kijk dan even op de speciaal hiervoor ingerichte Pagina.

Liefs,

Cynthia

12 gedachten over “Opruim Fee | De nieuwe dienst”

  1. Ohhh wauw! Wat gaaf je extra uitdaging welke je erbij bent begonnen. Jeetje ik kan me voorstellen wat een grote waarde je hierin kunt betekenen. We zijn allemaal druk! En soms overzien we het zelf echt niet meer en weet je niet waar je moet beginnen of de kracht vandaan moet halen om weer orde in chaos te scheppen en ik kan me voorstellen dat hulp met een fijn opgeruimd thuis daarbij een hele fijne 1e stap kan zijn. Echt super tof! Ik wens je heel veel succes met deze fijne extra uitdaging erbij xx

  2. Past goed bij jou lieve cynthia opruimcoach heel veel succes met deze nieuwe uitdaging naast je mooie gezellige webshop lieve cynthia je kunt het knuffels succes met al het moois wat op je pad mag komen fijne zonnige dag lieverds

Een reactie plaatsen