Over Een Theelepel Geluk

 

Mijn passie voor mode en schrijven

Hi , mijn naam is Cynthia. Welkom in mijn shop vol items waar je blij van wordt. Met kleur, schattige pasvormen en geweldige prints. Een Theelepel Geluk ontstond in 2016 als blog & vanuit een dieptepunt. Inmiddels is zij uitgegroeid tot webwinkel, omdat ik naast schrijven ook een passie koester voor mode. Ik houd ervan om vintage te mixen met eigentijdse items. Je vind hier dus een beetje van beide. Alle spullen uit mijn online winkel zou ik zelf dragen. En door 100% achter mijn aanbod te staan, kan ik het enthousiasme dat ik ervoor voel oprecht overdragen. Mijn meisjesdroom kwam uit met de start van Een Theelepel Geluk.

Ik draai alles in mijn uppie, met wat hulp van mijn man hier & daar.

Iedere vrouw verdient het om zich prachtig te voelen

Een Theelepel Geluk staat bekend om haar persoonlijke, warme benadering. Alle gasten staan hoog in waardering. Zij moeten zich belangrijk en uiterst welkom voelen. Bovendien wil ik hen het gevoel geven, dat zij ontvangen worden met een lekker kopje koffie of thee. Hoe ik dit realiseer? Door altijd meteen klaar te staan, professioneel te handelen en bestellingen snel en met zorg te verzenden. Bovenal verdient iedere vrouw het om zich prachtig te voelen. Ik ben ervan overtuigd dat dit met mijn aanbod mogelijk is. In de shop vind je daarom de snoepigste items. Speciaal door mij geselecteerd. 💖

Cute Dress Party

Heb je geen zin om de deur uit te gaan, maar vind je online shoppen lastig? Twijfel je over hoe bepaalde items uit mijn webshop vallen? En wil je deze graag samen met vriendinnen uitproberen? Dan is een Cute Dress Party bij jou thuis wellicht een heel leuke manier om kennis te maken met mijn aanbod én met mij. Vanaf januari 2019 kun je mij boeken. Meer info? Een theelepel geluk stelt op dit moment haar algemene voorwaarden op omtrent deze nieuwe dienst. Deze zijn binnenkort op te vragen. 😉

Blog & mijlpalen

Op de blog in deze webshop vind je geregeld leuke artikelen over de spullen uit de shop. Tevens deel ik er de laatste nieuwtjes & leuke stukjes achter de schermen. Heb je vragen of twijfel je over de juiste maat? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik ben altijd bereid je ter zijde te staan & ik meet met liefde kledingstukken voor je op. Wil je meer lezen over Cynthia & de ontwikkelingen van deze webshop? Blijf up-to-date met De mijlpalen van Een Theelepel Geluk.

Klachten

Is iets niet helemaal naar wens? Ben je niet tevreden? Blijf niet met klachten zitten maar geef ze aan. Bij Een Theelepel Geluk denken we graag in oplossingen en zijn we er altijd op gericht om jouw tevredenheid voorop te stellen. Samen komen we er wel uit!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Bedrijfsgegevens

Een theelepel geluk
Beverveen 443
3205 AG Spijkenisse

Let op: Dit is geen bezoekadres. 

KvK nummer: 68918348
BTW: NL196393826B01

Disclaimer

Teksten en foto’s zijn eigendom van eentheelepelgeluk.nl en mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.

Uitsluitend volledig vooraf betalen met IDEAL mogelijk | Vandaag besteld = vandaag óf morgen verzonden | Verzendkosten kleding 3.45 euro, sieraden 2.00 |Elke bestelling als een feestje ingepakt | Warme service | Snel contact | Wekelijks leuke blogs om te lezen | Online shoppen met echte wow-beleving | 14 Dagen bedenktijd & vervolgens nog 14 dagen om retour te sturen