Over Een Theelepel Geluk

 

Tante Betsy & vintage zijn mijn passie

Hey hi. Mijn naam is Cynthia. Welkom in de roze shop waar je enkel schattige spulletjes treft. Hier vind je merken als Tante Betsy, Urban Hippies en Vrolijke Famkes. Dé merken waar ik zelf volledig achter sta & mijn passie compleet in kwijt kan. In deze winkel is het Cuteness gehalte hoog en worden er alleen maar items aangeboden die een lach op je gezicht toveren. Met veel kleur, schattige pasvormen en geweldige prints. Hartjes en bloemetjes en vogeltjes, dat soort leuks.  Een Theelepel Geluk begon als Lifestyle Blog. Maar is uitgegroeid tot blog & webwinkel ineen. De site is ontstaan vanuit een pure passie voor schrijven en die voor vintage. Toen bovenstaande merken op mijn pad kwamen, was ik op slag verliefd. Ze passen perfect bij wie ik ben en waar ik voor sta. En als ík enthousiast van mijn eigen spulletjes word, kan ik dit ook oprecht aan anderen overdragen. Mijn droom kwam dan ook echt uit met de start van deze webwinkel.

Iedere vrouw verdient het om zich prachtig te voelen

Een Theelepel Geluk staat bekend om haar persoonlijke, warme benadering. Mijn gasten staan hoog in waardering. Zij moeten zich belangrijk en uiterst welkom voelen. Bovendien wil ik hen het gevoel geven, dat zij ontvangen worden met een lekker kopje koffie of thee. En natuurlijk met een zalig taartje erbij. Dit realiseer ik door altijd voor alle dames klaar te staan, professioneel te handelen en bestellingen snel en met zorg te verzenden. Bovenal verdient iedere vrouw het om zich prachtig te voelen. Ik ben ervan overtuigd dat dit met mijn items mogelijk is. In deze shop vind je daarom de snoepigste jurkjes, rokjes en sieraden. Speciaal door mij geselecteerd. Met ontzettend veel liefde.♥  Overtuig jezelf van mijn zeer vrouwelijke aanbod. En voel je instant blij.

Blog

Op de blog in deze webshop vind je regelmatig informatieve en inspirerende artikelen betreft Tante Betsy, Vrolijke Famkes en Urban Hippies. Tevens deel ik er de laatste nieuwtjes rondom deze shop. Heb je vragen of twijfel je over de juiste maat? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Ik ben altijd bereid je ter zijde te staan & ik meet met liefde kledingstukken voor je op.

Mijlpalen 

Wil je meer lezen over Cynthia & de ontwikkelingen van deze webshop? Blijf up-to-date met De mijlpalen van Een theelepel geluk.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Bedrijfsgegevens

Een theelepel geluk
Beverveen 443
3205 AG Spijkenisse

Let op: Dit is geen bezoekadres. 

KvK nummer: 68918348
BTW: NL196393826B01

Disclaimer

Teksten en foto’s zijn eigendom van eentheelepelgeluk.nl en mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Betalen met IDEAL
  • Verzenkosten sieraden 2.00 Euro/ Kleding 3.45 Euro