Over Een Theelepel Geluk

 

Tante Betsy & vintage zijn mijn passie

Hoi iedereen. Ik ben Cynthia. Welkom in de shop waar je enkel schattige spulletjes treft. Hier vind je merken als Tante Betsy en Vrolijke Famkes. Merken waar ikzelf volledig achter sta & mijn passie compleet in kwijt kan. In deze winkel is het cuteness gehalte hoog en worden er alleen maar items aangeboden die een lach op je gezicht toveren. Met veel kleur, schattige pasvormen en geweldige prints. Hartjes en bloemetjes en vogeltjes, dat soort leuks. Een Theelepel Geluk ontstond in 2016 vanuit een dieptepunt in ons leven. Toen was het nog enkel een Lifestyle Blog. Inmiddels is zij uitgegroeid tot webwinkel, omdat ik naast schrijven ook een enorme passie koester voor vintage. Toen bovenstaande merken op mijn pad kwamen, was ik op slag verliefd. Ze passen perfect bij wie ik ben en waar ik voor sta. En als ík enthousiast van mijn eigen producten word, kan ik dit ook oprecht aan anderen overdragen. Een droom kwam uit met de start van deze webwinkel. De shop draai ik alleen, maar mijn man is altijd bereid liefdevol met mij mee te denken.

Iedere vrouw verdient het om zich prachtig te voelen

Een Theelepel Geluk staat bekend om haar persoonlijke, warme benadering. Alle gasten staan hoog in waardering. Zij moeten zich belangrijk en uiterst welkom voelen. Bovendien wil ik hen het gevoel geven, dat zij ontvangen worden met een lekker kopje koffie of thee. En natuurlijk met een zalig taartje erbij. Dit realiseer ik door altijd voor alle dames klaar te staan, professioneel te handelen en bestellingen snel en met zorg te verzenden. Bovenal verdient iedere vrouw het om zich prachtig te voelen. Ik ben ervan overtuigd dat dit met mijn aanbod mogelijk is. In de shop vind je daarom de snoepigste items. Speciaal door mij geselecteerd met ontzettend veel liefde. 💖

Blog & mijlpalen

Op de blog in deze webshop vind je geregeld leuke artikelen over de spullen uit de shop. Tevens deel ik er de laatste nieuwtjes & leuke stukjes achter de schermen. Heb je vragen of twijfel je over de juiste maat? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik ben altijd bereid je ter zijde te staan & ik meet met liefde kledingstukken voor je op. Wil je meer lezen over Cynthia & de ontwikkelingen van deze webshop? Blijf up-to-date met De mijlpalen van Een Theelepel Geluk.

Klachten

Is iets niet helemaal naar wens? Ben je niet tevreden? Blijf niet met klachten zitten maar geef ze aan. Bij Een Theelepel Geluk denken we graag in oplossingen en zijn we er altijd op gericht om jouw tevredenheid voorop te stellen. Samen komen we er wel uit!

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Bedrijfsgegevens

Een theelepel geluk
Beverveen 443
3205 AG Spijkenisse

Let op: Dit is geen bezoekadres. 

KvK nummer: 68918348
BTW: NL196393826B01

Disclaimer

Teksten en foto’s zijn eigendom van eentheelepelgeluk.nl en mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.

Uitsluitend volledig vooraf betalen met IDEAL mogelijk | Vandaag besteld = vandaag óf morgen verzonden | Verzendkosten kleding 3.45 euro, sieraden 2.00 |Elke bestelling als een feestje ingepakt | Warme service | Snel contact | Wekelijks leuke blogs om te lezen | Online shoppen met echte wow-beleving | 14 Dagen bedenktijd & vervolgens nog 14 dagen om retour te sturen