Over de Tante Betsy shop

 

Tante Betsy, mijn passie

Welkom in mijn uiterst schattige winkeltje met Tante Betsy jurken. Hét merk waar ik volledig achter sta & mijn passie compleet in kwijt kan. Een Theelepel Geluk begon als Lifestyle Blog. Maar inmiddels is zij uitgegroeid tot blog & Tante Betsy webwinkel ineen. De site is ontstaan vanuit een pure passie voor schrijven en voor vrolijke vintage jurken. Toen dit geweldige merk op mijn pad kwam, was ik op slag verliefd. Het is gewoon zo mij, en tevens perfect passend bij mijn blog. Mijn droom kwam dan ook echt uit, toen bleek dat ik de jurkjes uit mijn naam mocht verkopen.

Iedere vrouw verdient het om zich prachtig te voelen

Ik ben een ondernemend & onderscheidend bedrijf. Een Theelepel Geluk staat bekend om haar persoonlijke, warme benadering. Mijn gasten staan hoog in waardering. Zij moeten zich belangrijk en uiterst welkom voelen. Bovendien wil ik hen het gevoel geven, dat zij ontvangen worden met een lekker kopje koffie of thee. En natuurlijk met iets lekkers erbij. Dit realiseer ik door altijd voor mijn dames klaar te staan, professioneel te handelen, en bestellingen snel en met zorg af te leveren. Bovenal verdient iedere vrouw het om zich prachtig te voelen. Met items van Tante Betsy kan dit. In deze shop vind je daarom de snoepigste jurkjes van dit prachtige merk. Speciaal door mij geselecteerd. Overtuig jezelf van deze zeer vrouwelijke, stijlvolle en happy Dresses. En voel je instant blij.

Op de blog behorend bij deze webshop, vind je regelmatig informatieve en inspirerende artikelen over Tante Betsy. Tevens plaats ik er outfit posts van mezelf in de jurken.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Bedrijfgegevens

Een theelepel geluk
Beverveen 443
3205 AG Spijkenisse

Let op: Dit is geen bezoekadres. 

KvK nummer: 68918348
BTW: NL196393826B01

Disclaimer

Teksten en foto’s zijn eigendom van eentheelepelgeluk.nl en mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.

  • Gratis Verzending binnen Nederland
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Betalen met IDEAL