Cynthia: Over mij

Cynthia: Over mij

💖 Wat leuk dat je hier een bakkie komt doen. Welkom! Ik vertel jou graag meer over Een theelepel geluk.

💖 De shop is ontstaan vanuit een dieptepunt. Daarnaast heb ik een passie voor kleding & ondernemen. Ik vind het heerlijk om een eigen zaak te hebben en alles zelf te regelen. Mijn grootste uitdaging? Zoveel mogelijk bestellingen omtoveren tot ware cadeautjes.

💖 Natuurlijk vind ik het ook zeer belangrijk om jou helemaal happy te maken & alles zo snel mogelijk naar je op te sturen.

💖 Ben je op zoek naar een echte shop beleving? Dan ben je hier aan het juiste adres. Alles gebeurd zo persoonlijk mogelijk en ik reageer snel op al jouw vragen.

💖 Via de  Facebook Pagina kun je het snelst met mij in contact komen op de chat. Je vind daar inmiddels ook veel positieve recensies van gasten die hier hebben geshopt, en daar erg blij van zijn geworden.

💖 Ik combineer deze shop met werken op een peuterspeelzaal en als opruimcoach. Daarom kan het zijn dat je me niet altijd meteen kunt bereiken. Toch streef ik ernaar vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

🧚‍♀️Lichtpuntjesfee

Naast het onderhouden van mijn webshop, ben ik Lichtpuntjesfee. Ik geef online coaching aan vrouwen die als mantelzorger fungeren, een moeilijke periode doormaken of dealen met persoonlijke struggles. Kijk voor het aanbod op de Lichtpuntjesfee pagina.

🧚‍♀️Opruimfee 

Ik werk ook als opruimfee. Eveneens een prachtige online en fysieke feeën dienst waarmee ik vrouwen help om ruimte en rust te creëren in hun huis en hoofd. Kijk op de apart hiervoor ingerichte pagina voor de mogelijkheden.

Liefs,

Cynthia⚘

Klachten

Is iets niet helemaal naar wens? Ben je niet tevreden? Blijf niet met klachten zitten maar geef ze aan. Ik denk graag in oplossingen en ben er altijd op gericht om jouw tevredenheid voorop te stellen. Samen komen we er wel uit!

Bedrijfsgegevens

Een theelepel geluk
Beverveen 443
3205 AG Spijkenisse

Let op: Dit is geen bezoekadres. 

KvK nummer: 68918348
BTW: NL196393826B01

Disclaimer

Teksten en foto’s zijn eigendom van eentheelepelgeluk.nl en mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.

Betaal gemakkelijk met IDEAL | Bancontact of achteraf| Voor opruimcoach diensten betaal je middels factuur| Vandaag besteld = vandaag of morgen verzonden | Verzendkosten €3.45 euro|Elke bestelling als een feestje ingepakt | Warme service | Snel contact | Wekelijks leuke blogs om te lezen | Online shoppen met echte wow-beleving | 14 Dagen bedenktijd & vervolgens nog 14 dagen om retour te sturen