Over de Tante Betsy shop

 

Tante Betsy & vintage zijn mijn passie

Hoi, mijn naam is Cynthia & dit is mijn uiterst schattige winkeltje met Tante Betsy jurken. Hét merk waar ik volledig achter sta & mijn passie compleet in kwijt kan. Een Theelepel Geluk begon als Lifestyle Blog. Maar is uitgegroeid tot blog & Tante Betsy webwinkel ineen. De site is ontstaan vanuit een pure passie voor vrolijke vintage jurken en schrijven. Toen dit geweldige merk op mijn pad kwam, was ik op slag verliefd. Het is gewoon zo mij en tevens perfect passend bij mijn blog. Mijn droom kwam dan ook echt uit, toen bleek dat ik de jurkjes uit mijn naam mocht verkopen. Inmiddels heb ik nog twee merken mogen verwelkomen in mijn winkel: Urban Hippies & Vrolijke Famkes. Je begrijpt vast wel dat mijn geluk hiermee niet op kan.

Iedere vrouw verdient het om zich prachtig te voelen

Ik ben een ondernemend & onderscheidend bedrijf. Een Theelepel Geluk staat bekend om haar persoonlijke, warme benadering. Mijn gasten staan hoog in waardering. Zij moeten zich belangrijk en uiterst welkom voelen. Bovendien wil ik hen het gevoel geven, dat zij ontvangen worden met een lekker kopje koffie of thee. En natuurlijk met iets lekkers erbij. Dit realiseer ik door altijd voor mijn dames klaar te staan, professioneel te handelen en bestellingen snel en met zorg af te leveren. Bovenal verdient iedere vrouw het om zich prachtig te voelen. Met items van Tante Betsy, Urban Hippies en Vrolijke Famkes kan dit. In deze shop vind je daarom de snoepigste jurkjes, rokjes en sieraden. Speciaal door mij geselecteerd. Overtuig jezelf van mijn zeer vrouwelijke aanbod. En voel je instant blij.

Op de blog in deze webshop, vind je regelmatig informatieve en inspirerende artikelen betreft Tante Betsy, Vrolijke Famkes en Urban Hippies. Tevens plaats ik er met regelmaat outfit posts van mezelf in mijn favoriete items.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Bedrijfgegevens

Een theelepel geluk
Beverveen 443
3205 AG Spijkenisse

Let op: Dit is geen bezoekadres. 

KvK nummer: 68918348
BTW: NL196393826B01

Disclaimer

Teksten en foto’s zijn eigendom van eentheelepelgeluk.nl en mogen zonder toestemming niet overgenomen worden.

  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Betalen met IDEAL
  • Verzenkosten sieraden 2.00 Euro/ Kleding 3.45 Euro