Persoonlijke feestjes & Successen uit mijn Webshop

Persoonlijke feestjes & Successen uit mijn Webshop

Omdat ik zo blij ben met wat ik om & rond mijn webshop heb bereikt, besloot ik hier een Blogje aan te wijden. Bloggen is iets dat ook een heuse passie is, evenals het besturen van een online winkel. En dus probeer ik ook hier vaak mijn gedachten weer te geven en persoonlijke successen met jullie te delen.

De opening van de Webshop heb ik zeer intensief beleefd

Zo krijgen jullie wellicht een beeld van het reilen en zeilen rondom het hebben van een webshop, maar ook wat het allemaal met me doet. Iedereen die mij persoonlijk kent weet dat ik echt een gevoelsmens ben. Dat wil zeggen dat ik negatieve ervaringen tot in mijn ziel ervaar. Maar ook de pósitieve belevenissen voel ik tot in elke vezel van mijn lijf. Dat vind ik zelf heel fijn en rijk. Zo heb ik de opstart en de goedkeuring voor de verkoop van Tante Betsy bijvoorbeeld, zeer intensief mogen ervaren. Het was een heel belangrijk keerpunt na een erg zware periode uit mijn leven. Sindsdien ervaar ik elke dag wel meerdere persoonlijke feestjes. Fantastisch gewoon!!

Warm contact

Zo heb ik als doel gesteld om een warm contact te onderhouden met mijn gasten hier. Dit wilde ik bewerkstelligen door mij niet strak op te stellen. Dat past gewoon niet bij me. Wat is het mooi dat onderling contact van daaruit inderdaad warm is gebleken. Zo heb ik heel fijn, persoonlijk contact met dames vanuit de webshop en nemen ze mij veelvuldig in vertrouwen. Het is werkelijk nog mooier dan ik van tevoren had durven dromen. Het voelt zo rijk. Ook bedrijven met wie ik samenwerk reageren warm op blogs welke ik deel. Mijn hart maakt geregeld een sprongetje bij het lezen van hun reacties.

webshop webshop

Sinds de opstart heb ik veel persoonlijke successen geboekt. De keuze om deze webshop te openen is één van de beste ooit. Daarom zal ik jullie veelvuldig blijven meenemen in de reis van mijn ondernemerschap. Wat vinden jullie overigens van mijn vrolijke pakjes? Zo worden sieraden bij mij verpakt. 

Liefs Cynthia.

2 gedachten over “Persoonlijke feestjes & Successen uit mijn Webshop”

Een reactie plaatsen