Precies zoals ík het wil

Precies zoals ík het wil

Het leuk(st)e aan ondernemen is voor mij de eigengereidheid waarmee je te werk kunt gaan. De keuzes die je alleen kunt maken en het pad die je zelf mag volgen. Daarover vandaag!

Inkopen zoals ik het wil

Ik houd ervan om mijn eigen ding te doen. Zelf bepalen wat ik doe en hoe ik te werk wil gaan is aan mij wel besteed. Dat is met de komst van eerst mijn blog en vervolgens deze webwinkel wel goed van pas gekomen. Ondernemen betekent alles zelf uitzoeken. Hoewel dat heel spannend kan zijn, leer je er ongelooflijk van. Iets waar ik ontzettend van geniet is de inkoop. Beter gezegd; wat ik precies inkoop. Hierin kan ik ook zo mijn eigen smaak bepalen. Ik wil dat mijn shop uitsluitend een hoog cuteness-gehalte heeft. En dat heeft ze. De spullen die ik in mijn assortiment aanbied zijn -naar mijn mening- allemaal schattig. Tja wat is dat dan eigenlijk, schattig? Nou bloemig, thee-potterig, bloemetjes en bijtjes-achtig. Zoiets. Ik houd van zoete, felle kleurtjes en spulletjes waarvan ik blij wordt. En ik hoop er natuurlijk veel andere vrouwen al net zo blij mee te maken.

Honderd procent achter mijn producten

Daarom ben ik dankbaar met Vrolijke Famkes rokjes die mijn roze shop komen versterken, evenals de items van Urban Hippies. Samen met Tante Betsy gaan zij het hier (samen met mij natuurlijk) doen. Er is onlangs een merk geweest welke zich aanbood. Maar helaas voldeed dit niet aan mijn wensen. En in dit geval begin ik er beslist niet aan. Ik wil honderd procent achter mijn producten staan en er een lach van op mijn gezicht krijgen. Mijn eigen ding zoals ik het wil. Dat is waar ik voor sta. Het is fijn precies te weten wat ik wil. Bovendien houdt kritisch zijn je scherp en laat je zijn wie je werkelijk bent. Ik ben Cynthia, aangenaam.

Doe jij wat je echt wilt?

Liefs Cynthia.

6 gedachten over “Precies zoals ík het wil”

Een reactie plaatsen