Quote van de dag: Volg je hart & doe wat jou écht gelukkig maakt. IK doe het!

Quote van de dag: Volg je hart & doe wat jou écht gelukkig maakt. IK doe het!

Ik heb een roze balk op de voorpagina van mijn webshop. Heb jij deze al eens gezien? De tekst erin pas ik telkens aan. Zo ook vandaag. Want, volg jij jouw hart & doe je écht dat wat jou gelukkig maakt? Ik doe het, na een aantal belangrijke levenslessen, meer en meer. En daarmee hoop ik jou te inspireren. De laatste jaren maakte ik keuze op keuze & daarover dus vandaag. Lees je mee?

Dit was het!

Al jaren wilde ik mijn eigen zaak. Door een samenloop van heel nare omstandigheden ontstond Een Theelepel Geluk. Ik kon er naar hartenlust mijn grootste passie uitvoeren; schrijven op mijn eigen domein. En aangezien ik meteen voelde hoe groot mijn passie ervoor was, kwam ik tot de conclusie dat dit het moest worden. Ik wist waar het voor stond, wat ik ermee wilde uitstralen en hoe ik het kon uitbreiden. Wat ben ik blij en dankbaar vandaag. ETG is niet langer een Koffie blog. Het is veel meer dan dat. Vandaag is zij een webshop en er komt nog veel meer aan. Ik ben heel ondernemend bezig.

Binnenkort nodig ik jullie uit

In januari ga ik op cursus! En zoals je misschien weet, houd ik ervan om dingen spannend te houden, langzaam te onthullen. De cursus omvat drie onderdelen & uiteindelijk ga ik trainingen geven. Hoe het precies in zijn werk gaat en wat voor trainer ik ga worden, laat ik nog even terzijde. Maar als jullie het horen, weet ik zeker hoezeer men het passend zal vinden bij mijn concept. Alle puzzelstukjes zullen -ook in deze- perfect in elkaar vallen en uitkomen op waar het ooit begon. ‘Genieten van eenvoud en beginnen bij de basis’. Ik wil mijn zaak naar een hoger plan tillen. En binnenkort nodig ik jullie uit om er een actieve bijdrage aan te leveren. Houd ETG dus goed in de gaten. Jullie zijn belangrijk voor me bij mijn besluiten. Ik houd van de imput van anderen.

Mijn hart volgen; in Alles

Dit artikel begon met de titel: “Volg je hart & doe écht wat jou gelukkig maakt. IK doe het!” De laatste jaren doe ik niet anders dan dat, en wat voelt het bevrijdend. Ik ben ook heel blij dat ik weer een nieuwe baan heb. JA! Afgelopen week heb ik meerdere sollicitatiegesprekken gehad en ben ik dus ook op meerdere plekken aangenomen. Wat een feest is het, dat ik heb gekozen voor een PDO (peuterdagopvang) binnen de organisatie waar ik al werkzaam ben. Een weer heel andere werkvorm dan ik gewend ben, maar erg schools, waar ik van houd. Ik wordt dan ook peuterjuf in een oude basisschool. Zo eentje die naar retro geurt, ken je dat? Mijn geluk volg ik dus maar al te goed door alle keuzes van de afgelopen jaren. Ik heb geleerd uitdagingen aan te durven gaan, mijn gevoel te volgen en niet langer te blijven hangen.

En op die wijze zal ik ook met ETG om blijven gaan. Jullie zullen steeds meer kanten gaan zien van mij en Een Theelepel geluk zien groeien. Want ik geloof in haar. EN in mij.

Liefs,

Cynthia

6 gedachten over “Quote van de dag: Volg je hart & doe wat jou écht gelukkig maakt. IK doe het!”

  1. Heel erg goed lieverd. Ik geniet er echt van! Om te zien hoe jij elke keer weer met overgave je passie volgt en tracht te doen wat goed voor jou is en goed voelt. Ga vooral zo door. 💕

Een reactie plaatsen