Shout it out jurk Pink Dots | Zoeter dan zoet

Shout it out jurk Pink Dots | Zoeter dan zoet

Goedemorgen, gezellig dat je er bent. Pak er een lekker kopje koffie bij & een roze donut. Want pink it is vandaag. Ben jij ook zo dol op zoet én op stippen? Lees dan zeker even verder, dan vertel ik je alles over Shout it out jurk pink dots.

Shout it out jurk pink dots & mijn eigen mix

Ik ben gek op roze; in mijn shop, in mijn haar, maar ook als jurkje om te dragen. Zeker als er dan ook nog eens stipjes in verwerkt zitten. Deze Shout it out jurk pink dots heeft het allemaal én meer. In dit artikel laat ik je zien hoe ik dergelijke jurkjes het liefst draag. Ik mix & match er namelijk graag op los met diverse materialen & stijlen. Maar ik vertel je in deze post ook meer over de kwaliteit van de jurkjes van Shout it out. Want, vlak deze cuties niet uit. Het zijn jurkjes die wellicht wat eenvoudiger ogen, maar de stofjes zijn erg goed, stevig & duurzaam. En je voelt je er ook nog eens comfi in. Wel zo prettig nu het buiten wat frisjes wordt. Dan is er niets fijner dan wegkruipen in kleding waarin je het gevoel hebt erin te kunnen wonen.

shout it out jurk pink dots

Zo behoud ik een vrouwelijke look, maar heb ik toch ‘The comfi Feeling’

Ikzelf wil er wel altijd stijlvol uitzien (yes please), maar ik wil het ook graag warm hebben. Ik als koukleum eerste klas. Hoe ik dit oplos? Een rekbaar jurkje combineren met alleen nog maar meer comfortabele items. Uggs onder een jurkje, dát bijvoorbeeld. Ik vind het heerlijke laarzen en ze kunnen naar mijn mening perfect onder een vrouwelijk jurkje, zoals déze vol stipjes. Het geeft een heel andere twist zo. Een tikkeltje stoer en warm tegelijk. In dit geval draag ik er een leuk spijkerjasje op. Dat maakt zo lekker af, kan altijd en is ook weer lekker warm. Ik hártje 💖 ervan.

shout it out jurk pink dots

Hoe vallen de jurken van Shout it Out?

Wat ik zeker niet moet vergeten om te vermelden, is hoe deze jurken nu eigenlijk vallen. Perfect op maat dus. Ik draag mijn gebruikelijke maat. Dan sluit ze perfect aan op mijn lijf en heb ik ook een tikkie speling. Ik vind deze jurk een snoepje, een donut, een dotje. Het ís dat ze niet eetbaar is.. Wat jij?

Oh en dan nog een leuk, laatste nieuwtje: de Teddy jassen staan online. Whohoo!!

 

Liefs,

Cynthia

 

 

2 gedachten over “Shout it out jurk Pink Dots | Zoeter dan zoet”

Een reactie plaatsen