Tante Betsy inkoop 2019

Tante Betsy inkoop 2019

Vandaag ging ik op inkoop voor Tante Betsy 2019 en wat was het weer leuk. Met een éxtra gouden randje, want mijn man ging (voor het eerst) met me mee als personal assistent.

Tante Betsy inkoop 2019

De reis er naartoe is altijd een lange zit. Zonder file doen we er anderhalf uur over. Maar eenmaal aangekomen in het prachtige pand, voel je je pas echt gast. Het betreft een soort van herenhuis met hoge plafonds, houten vloeren en unieke details. We kwamen aan op de eerste verdieping, en ik vond de Tante Betsy jurken aldaar toch wel heel erg ‘anders’. Wat bleek? Afdeling Tante Betsy was verhuisd naar een verdieping erboven. Pfieuww, dat viel me mee. We mochten er wel nog even wachten met een kopje koffie.

tante betsy inkoop 2019

Even losgaan

Toen was het zover dat wij aan de beurt waren en ik moet zeggen dat ik weer compleet verrast werd door de grote hoeveelheid aan keuze. Ik had het knap lastig met kiezen kan ik jullie vertellen. Wat een variatie & wat een zee aan inspiratie. Ik verdronk haast in het aanbod, haha. Enthousiast als ik ben, ging ik los, rende ik vaak nog even terug om er zeker van te zijn dat ik niets moois oversloeg, en zo toverde ik een heel mooie creatie aan mijn rek. Dít was het weer helemaal!

Tikkeltje anders

Helaas kan ik jullie geen foto’s tonen. Wél kan ik vertellen hoe enthousiast ik wederom ben met mijn keuzes. Tante Betsy heeft- naast haar bekende items- een aantal prachtige uitschieters gemaakt die net even een tikkeltje anders uitvallen dan we van haar gewend zijn. Ik houd daarvan; het houdt de boel innovatief. Dat ene schattige detail bijvoorbeeld, of weer eens een heel afwijkende kleur. Maar dan zó dat het er echt super cute uitspringt. Ergens is het jammer dat collecties altijd lang geheim blijven. Anderzijds is dit juist leuk, zo blijft het nog even spannend & kunnen jullie gissen. De kwalitiet van de producten is overigens weer prachtig en rijk. Mooie, stevige stoffen die wel tegen een stootje kunnen. Sommige rokjes leken wat kleiner uit te vallen, andere jurken juist weer wat groter. Vandaar dat mijn maatvoering bij sommige rokjes bijvoorbeeld, begint vanaf maatje M. Deze vallen dan als een S. De maten die verder in de shop komen variëren van S-XXXL, afhankelijk van hoe een item valt. Ik probeer voor ieder wat wils in mijn winkel te hebben. Dat is me ook ditmaal weer aardig gelukt met de Tante Betsy inkoop 2019! Wat een fijne dag was dit.

Bedankt lieve Vic voor jouw oprechte interesse & goede hulp vandaag. En dames? Zijn jullie al een beetje nieuwsgierig?

⚘Liefs,

Cynthia ⚘


 

18 gedachten over “Tante Betsy inkoop 2019”

 1. Haha, nou hartstikke gezellig om je persoonlijke chauffeur te zijn hoor. Het was een lange rit, maar het helemaal waard. Die jurkjes? Die zagen er inderdaad leuk uit. Ik werd er wel even ‘ duizelig’ van al die vrolijke kleurtjes hoor, haha. Wij mannen houden meer van eenvoudig en basic😁. Maar ik denk dat jouw dames dit keer wel heel erg blij verrast zullen zijn.
  Goed gedaan lieverd 👍

 2. Dank je schat, was erg fijn zo. En zo leuk dat je het er nu ook eens hebt mogen bewonderen. Zo top daar. Gelukkig kun je al die kleurtjes toch wel waarderen, wanneer ik ze draag. Dikke x. 💖

 3. Wat super mooi en fijn dat Victor met je mee kon vandaag weer een stapje voor uit ga zo door samen lieverds en wat mooi om te lezen dat je weer super geslaagd bent voor je lieve mooie gezellige webshop ga zo door lieve cynthia ben heel benieuwd naar je mooie nieuwe jurkjes knuffels lekker slapen lieverds

 4. Wat een leuke vrolijke dag was dat en leuk dat we zo een beetje mogen meebeleven. Heel benieuwd naar wat je ingekocht hebt. Maar helaas gaat dat nog even duren😀

 5. Wat een mooie, gezellige en, inkooptechnisch en zakelijk gezien, vruchtbare dag.
  Zo fijn lijkt het me voor jou dat je dit samen met jouw Vic kon doen.
  De foto spat qua intimiteit tussen jullie van het scherm af wat mij betreft.

 6. Haha, wat leuk zeg om te lezen. Ik hoop hem in de toekomst nog veel vaker mee te nemen en te kunnen betrekken bij Een Theelepel Geluk. Vic vind jouw spontane reactie ook erg leuk, Zegt hij net. Bedankt weer daarvoor. X

Een reactie plaatsen