Tante betsy items. Waarom zou je ze hier kopen?

Tante betsy items. Waarom zou je ze hier kopen?

Ook vandaag belicht ik een vraag welke mij werd gesteld. Namelijk: ”Waarom zou ik bij jou Tante Betsy items kopen, als het bij de concurrent even duur is. Tja, dat zet jou, als ondernemer, wel even aan het denken. En dat is goed, want zo leer ik elke dag. Kritische vragen nodigen mij uit tot inspiratie om diepzinnig na te denken waarvoor ik eigenlijk sta.

Tante Betsy items zijn mijn passie

En natuurlijk weet ik volledig waarvoor ik sta. Ik weet dat ik het merk geweldig vind, de stijl mij belichaamd, en feitelijk mijn passie is. Dat wil ik graag op anderen overdragen. Tot zover weet ik waar ik voor sta. Maar er is meer te bedenken, waarvoor men hier zou kunnen kopen. En dat is iets dat je echt moet ervaren, alvorens erover te kunnen oordelen.

  • Eigen wijze Ik bevaar mijn eigen schip en streef altijd naar een geheel eigen aanpak. Zo wil ik pertinent niet dat mijn winkel een kopie is van een andere shop. Deze winkel moet volledig mij uitstralen. Zodat jullie mij er zowat in rond zien lopen. Dit doe ik ten eerste door onder de beschrijvingen van de items, teksten te gebruiken in mijn stijl. Niet anders! Ik praat graag zoals ik tegen een vriendin zou praten.
  • Mezelf onderscheiden Onderscheiden van de ander doe ik ook, door in de ”ik-vorm” te praten. Dat vind ik namelijk zelf altijd erg persoonlijk en prettig overkomen.
  • Blog Naast deze blog, onderhoud ik een lifestyle blog, gekoppeld aan deze site. Zo leren jullie mij alleen maar beter kennen, wat het vertrouwen ten goede komt.
  • Persoonlijk & warm contact Ik houd van een warme en persoonlijke benadering. Zo onderhoud ik graag contacten via mail of middels een telefonisch gesprek. Maar laat ik ook mijn gezicht zien op dit blog. Zodat mijn gasten weten met wie ze te maken hebben en op mij kunnen rekenen.
  • Snel antwoord op jouw vragen Ik reageer snel en correct op mails of telefoontjes, meestal binnen een uur. 
  • Vlotte verzending Verzenden gebeurd meestal op de dag dat de order bij mij binnen komt. Mijn streven is, om Tante Betsy items de dag erna al afgeleverd te hebben. Natuurlijk kunnen de feestdagen of het weekend wat vertraging opleveren. 

Ik hoop dat de vraag correct is verhelderd. Ik sta voor professionaliteit, stel mijn gasten bovenaan, bied een persoonlijke ambiance, en heb een grote affiniteit met gezelligheid.  

Bij deze presenteer ik jullie nu dan ook mijn  snoepige shop. Kom je gezellig snuffelen?

🎀 Liefs Cynthia 🎀

 

Een reactie plaatsen