Tante Betsy jurkje Sporty Gardena orange & mijn evening Sale

Tante Betsy jurkje Sporty Gardena orange & mijn evening Sale

Leuk nieuwtje: vanavond houd ik een ini mini Sale. Maar wél op een gewild jurkje uit de shop. Ditmaal kun je Tante Betsy jurkje Sporty Gardena orange met een leuke korting van 15% shoppen.

Tante Betsy jurkje Sporty Gardena orange; kom ik vertel je er meer over

Wat zijn jouw plannen voor vandaag? Ga je lekker uit of blijf je knusjes thuis? Misschien kun je in dat geval nog even bij Een theelepel geluk gaan spieken. Want, naast mijn leuke aanbod, tref je vanavond ook Tante Betsy jurkje Sporty Gardena orange voor een leuke prijs in de snoepwinkel. Ken je deze leukerd al? Als fan vast wel. Zo niet, dan vertel ik je er even meer over.

Jouw avond?

Ik vind dit echt een jurk die een & al vrolijkheid ten toon spreid. De kleuren doen heel winters aan & de retro elementen spatten er vanaf. Het decolleté is echt weer typisch sporty. En het stofje is gemaakt van een mix van katoen en elastane. Hierdoor voelt ze soepel en zacht. Deze jurk valt een maat groter uit, dus een maatje kleiner aanschaffen is aan te raden. Kortom; Tante Betsy Jurkje Sporty Gardena orange is een top jurk welke op veel gelegenheden te dragen is. Dus heb jij dit item nog op jouw wensenlijstje staan, maar hangt zij nog altijd niet in je kast? Dan is vanavond misschien wel jóuw avond!

De shop kan weer draaien na een vervelende storing

En terwijl ik strakjes samen met mijn vriendinnetje uit eten ga, zal de actie ingaan. Ik zal aan jullie denken terwijl ik een heerlijke pizza aan het verorberen ben. Heb ik wel verdiend na een vervelende storing gisteren met de printer (een ramp met een zaak). Deze duurde de gehele dag en je begrijpt; dat kan écht niet. Gelukkig hebben we de storing gisteravond kunnen oplossen, zodat de webshop fijn kan blijven doordraaien. Joepie.

Oeps, niet vergeten om dit te melden natuurlijk: de korting gaat in om 20.00 uur en duurt tot middernacht. Een heerlijk weekend gewenst & wie weet tot ziens in de shop!

Liefs,

Cynthia

Een reactie plaatsen