Tante Betsy Jurkjes waren de eerste kledingstukken binnen mijn bedrijf waar ik meteen verliefd op was

Tante Betsy Jurkjes waren de eerste kledingstukken binnen mijn bedrijf waar ik meteen verliefd op was

Tante Betsy jurkjes waren voor mij zoiets als mijn eerste liefde, die allereerste keer of, zoals je zou noemen, de crème de la crème. Hoe deze liefde ontstond en -nog belangrijker- wat ze tot stand heeft gebracht, lees je in dit artikel.

Tante Betsy jurkjes in een eigen webshop

Het begon allemaal met de jurk die jullie mij hier op de foto zien dragen. Eén van de eerste Tante Betsy jurkjes uit mijn eigen garderobe. Per toeval (of misschien juist helemaal niet) stuitte ik op deze wel heel bijzonder uitziende jurkjes. Ik, als echte vintage fan, was op slag verliefd. Dit was het. Dit wilde ik. Hier moest ik iets mee. Dat voelde ik meteen. Direct sprong ik achter mijn laptop om mijn plannen op papier te zetten. Een theelepel geluk was op dat moment enkel nog een Lifestyle blog, niets meer dan dat. Maar na het zien van deze geweldige Tante Betsy jurkjes wist ik het. Ik wilde een webshop vol met deze items. En het geschiedde.

Wat uit een toevallige ontmoeting ontstond

Niet zo snel als ik dit scheef natuurlijk. Er ging tijd overheen. Ik kocht zélf zo’n jurkje om te zien of het echt was wat ik zocht, onderhield veel contacten en maakte een enorme waslijst aan voorbereidingen. Ondertussen bekeek ik de items vaak op Google en het bevestigde mijn gevoel. Ik wilde die webshop toch echt heel graag. Altijd al miste ik vroeger, luisterde ik vol bewondering & weemoed naar oude muziek en ook altijd al had ik vervlogen tijden willen beleven. Deze items brachten me er op de een of andere manier naar terug. Ze maakten me blij. Nog elke dag trouwens. Dat een toevallige ontmoeting met Tante Betsy jurkjes ervoor zouden zorgen dat ik zó verliefd werd, dat er zelfs een webshop uit zou ontstaan? Tja, dat had ik misschien wel nooit gedacht. Het is dus kennelijk wat deze jurkjes met een vrouw doen. Met mij doen. En zo begon mijn liefde voor dit merk. Het betekende de start van deze shop. Met inmiddels meer merken erin. Omdat de jurk op de foto mijn eerste jurkje betreft, staat deze nog altijd als gezicht op mijn over pagina. Omdat de achterliggende gedachte zo bijzonder is. Mijn eerste kennismaking met.

Natuurlijk ben ik ook benieuwd hoe jouw liefde voor Tante Betsy jurkjes ooit is ontstaan? Hoe maakte jij eigenlijk kennis met dit merk?

🌷Liefs Cynthia 🌷

Een reactie plaatsen