Tante Betsy zomer 2019 is binnen| Hoe vallen de items?

Tante Betsy zomer 2019 is binnen| Hoe vallen de items?

Joepie! Er is een deel binnen van de Tante Betsy zomer 2019 collectie. Omdat het de voorgaande lichting zo goed is bevallen om middels een blog uit te schrijven hoe alles valt, zal ik dat in dit artikel weer voor jullie doen.

Tante Betsy Dress Annie Animal Green

Ik ben erg te spreken over de maatvalling van de Tante Betsy zomer 2019 collectie

Natuurlijk heb ik (Cynthia) zelf alles doorgepast en ik ben zeer te spreken over hoe de maten vallen. Neem deze jurkjes met hun dierlijke print. Met recht een favoriet welke razendsnel de shop uit is gevlogen. Het is dan ook zeker een heel leuk jurkje. Toen ik haar aandeed voelde ze meteen erg soepel en prettig aan. Ik vind dit een perfect item om tijdens warme lente & zomerdagen mee door de stad te slenteren. Maar als je nu een dik vest en warme maillot uit de kast haalt en erbij combineert, is het ook een topper. Ze valt perfect op maat, sluit mooi aan en heeft toch een beetje ruimte. Dat vind ik persoonlijk altijd mooi.

Top Vilda Blommor Gold

Top vilda blommer gold heeft mijn hartje gestolen. Ik vind haar zo’n schatje. Ze is gemaakt van een mooie stof en bedrukt in de print waarvan ik houd. De combinatie van geel met roze accenten vind ik echt mooi. Het gerimpelde V-halsje is in een woord cute en je begrijpt; ze vloog vanuit de doos rechtstreeks mijn kast in. Qua maat valt ook het shirt perfect. Mooi aangesloten en wat ruimte. De mouwtjes hebben een mooie lengte en zijn netjes afgewerkt met een leuk roze randje.

Tante Betsy Jurk Garden Vilda Blommor Gold

Jurk Garden Vilda blommor Gold

Een lief jurkje gemaakt van soepele stof. Net zo lief als de print van het shirt, maar dan met contrasterende mouwen. De jurk valt op maat, hoera voor Tante Betsty ook weer. Ook zij is glansrijk door de keuring gekomen. Het koordje net onder de borst is te leuk.

Tante Betsy Jurk Nova Daisy Dot Blue

Jurk Nova Daisy Dot Blue

Yep, ook deze jurk valt perfect op maat. Ze sluit vrouwelijk aan en biedt toch weer wat speling. Zo komt een vrouwenlichaam mooi uit. Dit is echt een retro item en zo typisch Tante Betsy. Leuk te stylen met effen items en retro schoentjes.

Tante Betsy Dress Summer Cross Bee Green

Jurk Bee Green

Omdat ik helaas wat maten miste, waaronder mijn eigen maat, vind ik het lastig om te zeggen of dit item op maat valt. Al vermoed ik van wel, gezien al mijn positieve ervaringen met de overige items. Ondanks het feit dat ik nog niet kan beoordelen hoe dit item valt, geef ik haar nu toch de aandacht die zij verdiend. Deze jurk is namelijk super vrolijk én soepel van stof.

Kortom: alles valt zoals het hoort. En zo hoop ik jullie op weg te hebben geholpen! Ik weet dat verschillende webshops misschien andere ervaringen hebben met de items. Maar dit zijn de mijne en daar houd ik me graag aan vast. Heb je nog vragen? Aanvullingen? Laat het me weten!

Koffie ochtenden

Omdat ik nauw betrokken wil blijven met jullie en de volgers van de shop graag beter leer kennen, wil ik koffie ochtenden gaan introduceren. Ik heb geen fysieke winkel, maar wil wel graag de beleving ervan bieden. Je zal hier binnenkort meer over gaan lezen. Tot de volgende keer.

Hoe zouden jullie het idee van een koffie-ochtend vinden?

Liefs,

Cynthia


2 gedachten over “Tante Betsy zomer 2019 is binnen| Hoe vallen de items?”

  1. Hallo Cynthia,

    wat een leuk geschreven blog met duidelijke informatie, ik ben erg blij met de Nova Daisy dot blue, wat een heerlijke stof en blauw is helemaal mijn kleur.
    Het idee voor een koffieochtend vind ik erg leuk en heb er ook zeker interesse in, leuk om jou en anderen te ontmoeten, de kleding te bekijken en passen en ook nog eens in de buurt

    groeten, Ina

Een reactie plaatsen