Tante Betsy tijdens de Feestdagen

Tante Betsy tijdens de Feestdagen

Ben jij al helemaal klaar voor de feestdagen? Wanneer je er, net als mij, al vanaf augustus (ja echt) mee bezig bent, kun je ook vast niet wachten om jouw favoriete Tante Betsy jurk te dragen. Vandaag deel ik één item uit mijn winkeltje, om er juist dan op je best uit te zien. Lees dus vooral verder en laat je inspireren!

 

Met Tante Betsy tover je altijd feest

Tante Betsy jurken zijn stijlvol, en ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe ontzettend veelzijdig ze te dragen zijn. Hoe saai een dag ook mag lijken (of gewoon is), in een Tante Betsy jurk bouw je altijd jouw eigen feestje. Laat staan hoe geschikt de jurken zijn voor tijdens de feestdagen. Nu kan je, met de kerstdagen bijvoorbeeld, denken in standaard kleuren als groen, rood of zwart. Maar je kunt natuurlijk ook veel breder denken. En met behulp van kleine details maak je je jurk af én kerst proof.

  

Ola Little Apple Blue

Neem nu deze Tante Betsy jurk. Ik draag hier de jurk Ola Little Apple Blue.  Deze heb ik aangetrokken in combinatie met zilveren sieraden, een zwarte maillot en halfhoge, zwarte laarsjes. Mijn nagels heb ik rood gelakt met een glittertje erover. De combinatie rood/blauw kan heel goed & staat zelfs erg speels. Het leuke aan deze vrolijke jurk zijn natuurlijk de lichtgekleurde appeltjes, maar ook de band welke je vast kunt strikken. De strik kun je aan de voorzijde maken, aan de zijkant of juist aan de achterzijde. De vorm van het jurkje is zeer vrouwelijk door de overslag en de klokkende rok.

Details

Mijn make-up heb ik ook volledig in de kleur van de jurk én in stijl van kerst gedaan. Eyeliner om in de vintage sferen te blijven, blauw met grijze oogschaduw en rode lippenstift, zodat mijn nagels en lippen in elkaar terug komen. Hoewel een Tante Betsy jurk maar weinig extra’s nodig heeft, zijn het de details die het hem doen.

Alvast fijne feestdagen gewenst, uiteraard met Tante Betsy.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Een reactie plaatsen