Teddy Coats | De muste have van Nu

Teddy Coats | De muste have van Nu

Het is herfst en daar worden wij misschien helemaal niet zo blij van. Hoewel, dan hebben we wel meteen een goed excuus om onszelf in warme laagjes te hullen. Maar wel trendy laagjes, zoals Teddy Coats. 

Teddy Coats, hoe te combineren?

Joepie, wat een feestje. We hebben er gisteren weer een lieveling in de shop bij gekregen: Teddy Coat Fenna! Welkom hier, jij wollige beauty. Al een poos ben ik er verliefd op. En waar ik mijn hart aan verlies wil ik, als het even kan, in mijn shop hebben prijken. Je ziet ze werkelijk overal en ik ben gek op trends. Maar ook op combineren. Komt dat even mooi uit. Met Teddy coats kun je alle kanten op. Want of je deze jas nu wilt dragen met jouw favoriete jeans, een combi wilt maken met dan ene leuke rokje óf erin wil shinen in je lievelings dress? Het kan allemaal. Dat komt ook door de neutrale kleurjes waarin ze te vinden zijn. Zo zie je ze in pastelkleuren voorbij komen; roze, blauw, lila. Maar ook zwart en cognac zijn de teinten van nu.

Ik draag het item hier in combinatie met een jurkje van Shout it out. Roze & cognac is echt een snoepige combinatie.

teddy coat fenna

Wat er zo leuk is aan deze jassen

Wat er nu zo leuk is aan deze jassen? Naast het feit dat ze zowat overal bij passen, geven de items zo’n gezellige, knusse look en zijn ze warm. Wij kochten de kleur cognac in. Omdat deze ook weer heel makkelijk te matchen is, en ik persoonlijk de kleur gewoon hartstikke mooi vind. De jas is van heel mooie kwaliteit en lekker gevoerd. Deze teddy coat is een baggy modelletje en ik houd daarvan. Dan kun je er eventueel ook nog een dikke trui onder aan. Fijn voor de echte koukleumpjes onder ons.

Teddy coat Fenna valt heel goed op maat, je kunt zelfs nog een maatje kleiner nemen vanwege het losvallende model. Op de foto’s draag ik maat M, maar een S past mij ook prima. Ik bedoel maar. Je vind de Teddy coat in beperkte oplage in de shop! Waarmee zou jij deze heerlijke Teddy Coat combineren?

Liefs,

Cynthia

 

2 gedachten over “Teddy Coats | De muste have van Nu”

  1. het lijken mij ook heerlijke jassen alleen ziet het er bij mij altijd gelijk uit alsof ik een zak aan heb hahah zo zonde maar ik zou hem gewoon combineren met mijn spijkerbroek en gympen 😀 tokkie style haha fijn weekend Meis!

Een reactie plaatsen