Terugblik op Een Theelepel Geluk

Terugblik op Een Theelepel Geluk

Ik vond deze foto terug. Een foto uit de eerste maand dat Een theelepel Geluk bestond. Het maakte natuurlijk wel iets in me los en daarom keer ik weer even terug in de tijd. Een terugblik op mijn huidige bedrijf. Lees je mee?

Ik wilde authentiek zijn

Ik was op dat moment druk met mijn blog. Ze was net opgezet & ik stortte mij er compleet op. Terugkijkend hierop was alles één grote les; mijn blog & het leven. En ja, ik zou zeker bepaalde dingen anders doen, qua bloggen dan. Maar het bracht me wél waar ik nu ben. Want stukje bij beetje creërde ik wel een eigen authenticiteit. Altijd probeerde ik me te onderscheiden en iets origineels neer te zetten. Dat is best aardig gelukt.

Mijn weg vinden

Wat ik ook probeerde was om wat meer uit mijn comfort zone te komen, ook door middel van mijn blog. Gewoon door meer dingen te durven. Alles om me heen betekende voor mij inspiratie & ik schreef eigenlijk elke dag wel een of meerdere artikeltjes, dat vond ik toch zo’n openbaring. En al werd er amper nog gelezen, heerlijk bezig hield het me wel. Mijn weg erin had ik ook nauwelijks nog gevonden, maar mettertijd werd steeds duidelijker dat ik afstevende op een gezellig koffie blog. Een jaar lang schreef ik dagelijks, en precies nóg een jaar later zette ik mijn blog om tot webshop en blog ineen. Super leuk.

Nu..

Tweeëneenhalf  jaar nadat ik een eigen website opzette ‘leeft’ Een Theelepel Geluk nog steeds, en wat ben ik daar trots op. Maar ook op mijn gezin,  wat eigenlijk de inspiratie is geweest om überhaupt te beginnen met een blog.   Inmiddels is de webshop volledig geïntegreerd in mijn dagelijks leven, werk ik daarnaast ook buitenshuis , richt ik me graag op de toekomst & wil ik mijn dromen waarmaken. Een theelepel geluk krijgt meer & meer naamsbekendheid en heeft al veel vrouwen blij mogen maken. Is het niet met artikelen, dan wel met leesvoer. ❤

Kortom: de shop draait, ik blog nog geregeld en ik heb mijn talent voor het omhoog houden van mijn bedrijf gevonden. En dat is het verhaal achter deze foto, toen mijn avontuur net begon. 


Liefs,

Cynthia

5 gedachten over “Terugblik op Een Theelepel Geluk”

  1. Je blijft groeien….in alle opzichten, lieve Cynthia.
    En inderdaad waardeer je ook degene die alleen lezen en het fijne leesvoer tot zich nemen:) En voor jou nog een compliment hoe jij in het leven lijkt te staan.

Een reactie plaatsen