De Dress Tori stripe Red/ Blue uit mijn winkeltje

De Dress Tori stripe Red/ Blue uit mijn winkeltje

Kijk je vandaag gezellig mee naar mijn outfit of the day? Ik toon hier namelijk een jurkje uit mijn online winkeltje. Eentje waar ik mezelf graag in zie. Dit keer een gestreepte. Streepjes & jurken zijn voor mij dé combi. Lees daarom vooral even verder, naar mijn beschrijving van één van mijn favorieten.

Om te dragen naar allerlei gelegenheden

Dit schattige jurkje is er eentje welke je tijdens diverse gelegenheden kunt dragen. Naar een gezellige najaars barbecue bijvoorbeeld nu het nog kan, of dat gezellige feestje bij die ene vriendin. Maar ook wanneer je de kinderen uit school gaat halen. Ik zie mezelf wel staan op het schoolplein. Met een stoer jasje erover en een laarsje met hak. Zoals je ziet draag ik hier ballerina’s en een dikke maillot.

Retro look

Het jurkje heeft een goede, dikke stof en de twee zakjes aan de voorzijde, geven haar een retro look. Een schattig detail: een rood vogeltje dat geborduurd is op de rechter mouw. De make-up die ik draag heeft eveneens een vintage uitstraling. Met een dikke oogpotlood (mét Wings) en rode lipstick, waan ik me in vroegere tijden. Met gezellige, zoete bakgeuren uit de oven. En koffie uiteraard. Voor de make-up look kun je voor inspiratie deze tutorial bekijken.

 

Hier in mijn winkeltje verkrijgbaar

Kortom: deze jurk is er echt eentje om te dragen in het najaar & de winter. En je kunt qua schoentjes eindeloos variëren. Dat laat ik binnenkort ook in diverse blogs aan jullie zien. Deze jurk is hier uiteraard te vinden in mijn online winkeltje.

Dit was weer een knappert uit de shop. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Met dank aan mijn geliefde Vic, voor de foto’s.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

 

Een reactie plaatsen