Trappelen van ongeduld

Trappelen van ongeduld

Ken jij dat gevoel dat je werkelijk trappelt van ongeduld? Dat je zo ontzettend veel zin hebt in iets  & waar je dan ook nog eens helemaal geen vat op hebt? Daarover én nieuws over de levering van de nieuwe lading jurkjes & rokken in deze blog.

Miss ongeduld

Nu is geduld oefenen ook al niet mijn sterkste kant natuurlijk. Call me ”Miss ongeduld”.. Waar heb ik het toch over? Vrolijke Famkes rokjes & Tante Betsy jurkjes dus! Maar nu kreeg ik onlangs twee X goed nieuws! Beide merken arriveren nu heel spoedig. In elk geval verschijnt Tante Betsy hier volgende week donderdag. Dat is nog zeven nachtjes slapen. Wat dat betreft ben ik net een klein kind in de snoepwinkel. Nu zijn de jurkjes en rokjes ook net snoepjes. Eigenlijk zeer logisch dan ook dat ik er niet op kan wachten.

ongeduld

Levering tot en met de grootste maat

Wat kreeg ik ook alweer binnen? Van Tante Betsy kunnen jullie bij de eerste levering de prachtige Lola Viola, de Zippie Cactus Black en de Sporty Red verwachten. Ik krijg ze in diverse maten en heb ook leuk nieuws voor dames met een maatje meer. Ik krijg een aantal geweldige jurkjes geleverd tot en met maat XXXL! Voor de allereerste keer heeft Tante deze maat geproduceerd en ik koos daarvoor in mijn shop. Ik wil graag voor iedereen een mooi jurkje kunnen aanbieden, daarom. We gaan dus nog even verder aftellen en wellicht maak ik mezelf een aftel kalender. Gekkigheid natuurlijk. Maar ik heb er súper zin in. Oh en aangezien ik veel vragen krijg over wanneer ik alles na levering in de shop hang, nog even het volgende. Een springerig typje als mij wil álles altijd meteen. Daarom probeer ik de levering van TB voor het weekend van 10 februari ’18 op de site te hebben. Zodra alles in de shop aanwezig is, zal ik dit zeker met jullie delen. Houd daarom mijn Facebook pagina in de gaten om volledig up to date te blijven. Nog éven geduld dames. Het uiterlijk van de Vrolijke Famkes rokken blijft overigens nog even een klein geheimpje.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

2 gedachten over “Trappelen van ongeduld”

Een reactie plaatsen