Uitnodiging High Tea

Uitnodiging High Tea

Het is zover: deel 2 van de voorgaande blog is vandaag. Het verlengde van mijn vraag aan jou. Er zal een heerlijke, gezellige bijeenkomst voor jullie worden georganiseerd. Maar… Er is maar plaats voor 10. Lees daarom alles over hoe je je aan kunt melden, de datum, het tijdstip whatever. We gaan het gezellig maken!

In Real life

Maandenlang kijk ik hiernaar uit. Al die tijd heb ik me voor kunnen bereiden op dit gave event. Op mijn vorige bericht heb ik zulke geweldige reacties en tips gekregen. BEDANKT. Daarnaast hebben verschillende bedrijven een samenwerking aangeboden. Met sommigen heb ik besloten in zee te gaan. Er komt dan ook meer uitbreiding aan op korte termijn. Bedankt voor jullie bijdrage, lieve iedereen. Het voelt zo goed dat zovelen van jullie oprecht mee willen denken. Vandaag vraag ik jullie dit opnieuw te doen. Maar dan samen brainstormen in REAL life!

Daarom nodig ik 10 dames uit voor een heerlijke high tea 

 • Datum: 1 maart 2019
 • Tijdstip: 14.00-16.30
 • Kosten: Gratis
 • Locatie: Spijkenisse (nabij Rotterdam), de exacte locatie ontvang je per e-mail
 • Aanmelden? Stuur een e-mail naar: info@eentheelepelgeluk.nl

Wat staat er tegenover?

Iedere gast ontvangt als dank een fikse kortingsbon te besteden in de shop.

Ik zal jullie een warm welkom heten met heerlijke hapjes, drankjes, koffie & thee. Uiteraard is er mogelijkheid om items uit de shop te passen! Het gaat echt gezellig worden.

DUS: wil jij oprecht meedenken met Een theelepel geluk, en een actieve bijdrage leveren om haar naar een hoger plan te tillen? Wil je daarnaast culinair genieten, gezellig babbelen en een fikse korting ontvangen als dank? Meld je aan! Op volgorde van aanmelding boek ik de high tea in. Ik hoop op een leuk animo en heb er zin in. Voor alle duidelijkheid; iedereen is welkom. 

Liefs,

Cynthia

 

20 gedachten over “Uitnodiging High Tea

 1. super mooi lieve cynthia het wordt vast een super gezellige dag hoop dat je vele mensen in het echt mag ontmoeten heel veel succes dit jaar lievecynthia met al je mooie plannen ideeen dat ze uit mogen komen je werkt er hard voor en je vind het super leuk om te doen een fijne dag lieverds knuffels

 2. Wat een gaaf, leuk en lekker idee, leuk om jou en andere dames te ontmoeten, de nieuwe collectie te passen en zo lekker dichtbij, heb net een mail gestuurd

 3. Super leuk! En wat een gezelligheid om naar uit te kijken en te organiseren! Hier wens ik jou natuurlijk in de 1e plaats daar heel veel plezier mee.
  Ik hoop dat je tot een gezellige mee pratende groep komt waar je de nodige tips etc uit mag gaan halen en echt verder mee gaat komen in jou plannen.

  Mooie zondag x

 4. Hoi cynthia,
  Lijkt me erg gezellig. Lekker dichtbij en jou en andere dames eens in het echt ontmoeten, de nieuwe collectie zien en mee babbelen/denken. Dus graag als er nog een plekje is😊

Een reactie plaatsen