Van Blog naar webshop | Hoe kwam ik erop & hoe gaat het ermee?

Van Blog naar webshop | Hoe kwam ik erop & hoe gaat het ermee?

Kijk de foto hierboven eens; het werkkamertje van Een theelepel geluk. Zij bestaat inmiddels 2,5 jaar en het is nog altijd grappig voor mij om te bedenken dat ik ooit begon met een blog. Daarom vertel ik jullie vandaag hoe ik erop kwam om daar een webshop van te maken en hoe dat nu gaat. 

Mijn passie voor schrijven kon ik goed benutten op mijn blog

Het is alweer een poos geleden dat ik een update heb gegeven hierover. Met alle liefde blog ik nog altijd en over diverse onderwerpen, maar dít is even niet ter sprake geweest. De hoogste tijd dus. Ergens in april 2016, toen er een klein zonnetje aan de lucht ontluikte, begon ik een blog. Mijn grote passie voor schrijven kon ik zo heerlijk benutten & elke dag was ik online. Schrijven heeft mij in deze periode ook enorm geholpen en gaf me ontzettend veel plezier. Ik hoopte er een bedrijf van te kunnen maken, maar zover kwam het niet. Of ja, eigenlijk wél maar in een heel andere hoedanigheid. Van tevoren had ik niet kunnen bedenken dat ik een webshop zou gaan starten. En dat mijn blog dan wat meer op de achtergrond zou raken.

Het begon met Tante Betsy

Het begon allemaal met een zeker jurkje van het merk Tante Betsy. Ik ben dit wat nader gaan onderzoeken en besefte ineens wat ik wilde. Deze zelf gaan verkopen en daarmee mijn droom om zelfstandig ondernemer te worden te vervullen. Het klinkt allemaal simpel, maar man, wat heb ik hard gewerkt! Alles alleen uitzoeken en op papier zetten. De juiste mensen inhuren om zaken uit te besteden, naast dit alles mijn drukke baan vervullen. Maar alles bij elkaar had ik dit geheel rond in een aantal maanden & toen moest ik nog wachten tot de nieuwste collectie uitkwam. Wachten is niet mijn sterkste kant, maar ik heb het overleefd. 😉

Hoe het nu gaat

Inmiddels is mijn losstaande blog foetsie, het werd me te verwarrend. Daarom blog ik nu hier in de shop en vind ik het nog altijd even gaaf om te doen. Helaas niet meer dagelijks zoals voorheen, maar de tijd ontbreekt mij gewoon (zaten er nou maar meer uren in een dag)… Na mijn werk ben ik geregeld druk met de shop en op vrije dagen evenzo. Is het niet met inpakken en wegbrengen, dan zit ik wel aan mijn administratie of ben ik te vinden op Social Media. Mijn droom om een bedrijf te starten heb ik vervuld. Het vergt enorm veel geduld en is hard werken. Maar als je echt voor je droom wilt gaan, moet je je voor 100% willen inzetten. En dat is precies wat ik doe. Naast mijn gezin die natuurlijk ook haar ‘water’ nodig heeft. Uiteindelijk streef ik naar totale onafhankelijkheid en wil ik de shop volledig draaien, dat is mijn droom. Het gaat goed tot nu toe en ik mag niet klagen. Want ik ben al met diverse andere merken en producten uitgebreid & klanten zijn heel tevreden. En dát is toch wel een heel goede basis. Tot heel snel weer, hopelijk met de nieuwste jurken van Tante!

Liefs, 

Cynthia

 

6 gedachten over “Van Blog naar webshop | Hoe kwam ik erop & hoe gaat het ermee?”

Een reactie plaatsen