Vanaf medio februari 2018 Tante Betsy Jurkjes in de grootste maat

Vanaf medio februari 2018 Tante Betsy Jurkjes in de grootste maat

Met dit artikel wil ik jullie iets heel leuks mededelen. Namelijk, dat ik mijn Tante Betsy Jurkjes vanaf medio februari 2018 tot en met de grootste maat zal gaan aanbieden. Welke maat dit betreft, en het idee erachter lees je in deze blogpost.

Tante Betsy jurkjes tot en met Maat XXXL

Dit is natuurlijk hartstikke positief nieuws. Om alvast een tipje van de sluier te lichten: de nieuwe collectie met Tante Betsy jurkjes zijn geweldig, en ik ben hartstikke verliefd. Ik kocht ze dus ook in tot de grootste maat. Vanaf de eerstvolgende levering, zal ik tante Betsy jurken aanbieden tot & met maat XXXL. Voor het eerst worden ze ook in deze maat door Tante Betsy uitgeleverd. Ik ben ontzettend blij met de keuze om juist ook grote maten aan te bieden. Overigens was ik hier meteen al over uit. Ik heb daar zo mijn redenen voor.

Mooie jurkjes voor iedereen

Allereerst; Tante Betsy jurkjes hebben mijn leven veranderd. Ik was op slag verliefd bij het zien van de (voor mij) eerste exemplaren. Toen ik ook nog eens zag hoe mooi ze elke vrouw staan, welke maat je ook hebt, wist ik dat ik dit wilde in mijn shop. Omdat ik alle vrouwen mooi vind in hun eigenheid. Omdat ik iedereen het geluk gun, welke de Tante Betsy belevenis van elk jurkje met zich mee brengt. En als die jurkjes dan zo fantastisch & sprankelend zijn, waarom dan niet voor iedereen? Laatst kreeg ik een heel fijne reactie van één van mijn gasten. Zij vind het hier geen Theelepel maar een eetlepel geluk. Omdat ik eveneens de wat grotere maten aanbied. Daar wordt ik nou gelukkig van, want hier doe ik het voor. Uiteraard zal ik ook kleine maten aan blijven bieden, dus voor ieder wat wils. ☺️

Houdt deze site dan ook zeker in de gaten, wanneer je up to date wilt blijven van alle ontwikkelingen.

🎀 Liefs Cynthia 🎀

4 gedachten over “Vanaf medio februari 2018 Tante Betsy Jurkjes in de grootste maat”

Een reactie plaatsen