Vandaag 20% Korting op de items van Vrolijke Famkes

Vandaag 20% Korting op de items van Vrolijke Famkes

Goedemiddag lieve dames. Een theelepel geluk bestaat vandaag precies twee jaar. Wat een feest & wat vliegt de tijd. Omdat ik dit uiteraard met jullie wil vieren, lanceer ik een kortingsactie van 20% op alle items van Vrolijke Famkes.

vrolijke famkes

Vrolijke Famkes

Ik ben er trots op dat Een theelepel geluk inmiddels twee jaar in de lucht is. Wat eerst begon als Lifestyle blog, is uitgegroeid tot webshop en Blog ineen. Nog steeds schrijf ik geregeld blog artikelen op mijn Lifesyle Blog, alleen richt ik mij nu meer op de shop. Met recht ben ik dan ook trots op mijn leuke aanbod. Hier vind je enkel producten met een hoog cuteness gehalte. Neem nu de rokjes & accessoires van Vrolijke Famkes. Stuk voor stuk schatjes met een knipoog naar vroeger. En vandaag kun je ze tegen een leuk prijsje verkrijgen.

Kortingscode

Wanneer je gebruik wenst te maken van deze super leuke actie, dan kun je bij de winkelmand de kortingscode vrolijkheidje gebruiken. Zo wordt de korting meteen verrekend. De korting geldt op alle producten van Vrolijke Famkes. Veel plezier met shoppen!

Liefs Cynthia.

Een reactie plaatsen