Vrolijke Famkes update

Vrolijke Famkes update

Ik vind het leuk jullie op de hoogte te houden van het reilen & zeilen van deze webshop. Zoals wellicht enkelen van jullie weten, ben ik nog maar sinds september 2017 gestart. En nu al mag ik gaan uitbreiden. Wanneer je mij en de shop op de voet volgt, weet je ook dat er twee nieuwe merken bij zijn gekomen; Vrolijke Famkes en sieraden van Urban Hippies. Daarover vandaag een stukje meer.

vrolijke famkes

De helft van Vrolijke Famkes is binnen

Vrolijke Famkes is binnen. Nou ja, niet de gehele collectie jammer genoeg. Maar het sieraden gedeelte wel en deze laat ik jullie graag zien. Ik ben een zeer geordend persoon en houd van overzicht. Dat valt wel te zien op de foto’s. Zo kan ik indien nodig overal meteen bij. Wel zo praktisch wanneer een bestelling zich aandient. Daarnaast word ik ook gewoon vreselijk blij van dit plaatje. Wat een vrolijkheid en sprankeltjes, wanneer je deze doosjes zó uitgestald ziet liggen. Daar word een vrouw gewoon super Happy van.

vrolijke famkes  

Vrolijkheid in een doosje

De sieraden stralen vintage uit en ademen vrolijkheid. In een doosje! Kijk deze vrolijke soort van luciferdoosjes voorzien van afbeelding dan. Het verraad al wat erin zit natuurlijk. Het leuke vind ik dat de plaatjes terug komen in de rokjes. Dat vormt zo een heel gezellig geheel. De oor stekertjes zijn van zilver en zijn nikkelvrij. Ook wel handig om te weten natuurlijk. Wanneer ik dit zo aanschouw, wordt het spontaan lente in mijn hoofd. Dus rokjes van Vrolijke Famkes; kom maar gauw. Deze worden overigens begin maart in de shop verwacht. De komende dagen zal er hard worden gewerkt om deze sieraden in mijn shop te krijgen!

Wil je regelmatig achter de schermen video’s zien en alle updates volgen? Volg mij dan op Instagram en Facebook.

Liefs Cynthia

6 gedachten over “Vrolijke Famkes update”

  1. Ziet er echt heel leuk uit. Als ik een vrouw was, dan zou ik er direct voor gaan. Mooie foto’s, elegant uitgestald en een plezier om naar te kijken. Top!

Een reactie plaatsen