Vrolijke jurkjes en meer?

Vrolijke jurkjes en meer?

Jullie kennen mij van de vrolijke jurkjes. Iets waarmee ik twee jaar geleden ben gestart & wat ik nog altijd met enorm veel passie doe. Een tijdje geleden kwam er de natuurlijke behoefte aan meer. Meer diepgang, meer fysiek contact en mijn hoofd stond wederom niet stil. Daarom besloot ik uit te breiden.

Met mijn vrolijke jurkjes aanbod kon ik ook diepgang creëren

Wat ik me al heel snel realiseerde, was dat ik mezelf eigenlijk weer volledig in het diepe had gegooid. Weer helemaal opnieuw moest beginnen. En hoe pak je dat dan ook alweer aan? Al snel zag ik door de bomen het bos niet meer. En ik vroeg bovendien teveel van mezelf. Ik kwam er ook al vlug achter dat ik zeker ook in een vrolijke jurkjes webshop diepgang kan brengen. Op Instagram heb ik mijn plekje gevonden in het vertellen van mijn verhaal. Waarom ik doe wat ik doe en met hoeveel passie ik dit doe. En toen kwam voor mij de rust.

Het rustpunt

Het is heerlijk om vrolijke jurkjes aan te bieden in een webshop vol ander leuks. Het is waar ik goed in ben. En natuurlijk wil ik ook dolgraag een coachende rol vervullen met ordenen. Of vrouwen bijstaan die met een heftige periode in hun leven dealen. Deze weg houd ik dan ook zeker vrij. Maar ik heb er nu wel de juiste focus in gevonden. Het komt zoals het komt en ik geloof in mezelf. Ik ken mijn kwaliteiten en weet waar ik voor sta.

Gaan voor je dromen

Ik hoop andere vrouwen met dit blog te inspireren om te blijven geloven. In jezelf, je kunnen en in al jouw dromen. Ik geloof dat je deze allemaal kunt realiseren door er zelf het hardst in te geloven. Dit geloof straal je dan uit en wordt voelbaar. Ik ga dus héérlijk door met wat ik al zo graag deed en ik blijf mijn aanbod benoemen. Gewoon, omdat ook dat nu bij mij hoort.

Zo…en dit blog kwam tot stand vanuit mega inspiratie welke ik verkreeg door een werkdate met Dewi (zie foto). Heerlijk om samen te kunnen sparren en van elkaar de leren als ondernemer.

Een heerlijk weekend gewenst iedereen.

Liefs,

Cynthia

4 gedachten over “Vrolijke jurkjes en meer?”

Een reactie plaatsen