Warme Aardbeiensoep | Recept

Warme Aardbeiensoep | Recept

Omdat ik het leuk vind dat jullie mij leren kennen als persoon in plaats van alleen maar van de shop, deel ik af en toe wat persoonlijks. Vandaag laat ik jullie graag kennismaken met mijn zelf gecreëerde recept: Warme aardbeiensoep. Inclusief de ‘how to’ uiteraard.

Warme aardbeiensoep is hemels

Als je Een Theelepel Geluk al wat langer volgt, dan weet je vast ook dat ik graag met gezondheid bezig ben. Maar dan wel op de lekkerste manier. Ik heb geleerd dat gezond eten heerlijk kan zijn, zolang je er maar wat liefde instopt. Zoals met alles. Misschien klinkt warme aardbeiensoep wat gek, aangezien ik al eens eerder heb geschreven over mijn koolhydraatarme lifestyle. Maar aardbeien passen perfect in deze leefwijze. Daarnaast eet ik sowieso weer lekker veel fruit en neem ik bijna geen vlees meer, maar daarover misschien een andere keer meer.

Aardbeiensoep is hemels, ik waarschuw je dus alvast. 😉 Als je van aardbeien houdt en van het luxe gevoel dat deze soep je geeft, dan ga je echt genieten. Dit zoete soepje smaakt namelijk als een charmant nagerecht, maar je kunt het natuurlijk op elk gewenst moment eten. Ik heb het inmiddels twee keer gemaakt, dus heb ik de perfecte verhoudingen bedacht.

Benodigdheden voor 1 persoon

250 gram Aardbeien

Snufje kaneel

Wat zoetstof

Laagje water (zodat de aardbeien half onder staan)

1 Banaan of ander fruit

Optioneel: wat gehakte walnoten

Zo maak je het:

Doe een laagje water en de aardbeien in een steelpan. Laat dit koken plus indikken (dat duurt maar een minuutje of 5) en doe hier de zoetstof en de kaneel bij. Schenk je soepje in een kom en versier het met banaan of ander fruit.

GENIET

Ga jij mijn warme aardbeiensoep maken? Dan ben ik er benieuwd naar jouw beleving ervan.

Liefs,

Cynthia

2 gedachten over “Warme Aardbeiensoep | Recept”

Een reactie plaatsen