Wat mijn gasten over Een theelepel geluk zeggen

Wat mijn gasten over Een theelepel geluk zeggen

Goedemorgen, lieve dames. Wat gezellig dat jullie weer even komen lezen in de webshop. Hebben jullie al een bakje koffie of thee gepakt? En ook iets lekkers erbij? Mooi! Want vandaag deel ik met jullie enkele uitspraken welke mijn gasten over Een theelepel geluk doen.

Tevreden gasten

Tot nu toe ontvang ik enkel tevreden gasten. En hoeveel voldoening dit mij geeft hoef ik jullie vast niet te uit te leggen. Het geeft mij een groot stuk waardering voor mijn verrichtte werk. Ik weet in elk geval dat mijn harde werk absoluut haar vruchten afwerpt. Ik word er ontzettend gelukkig van! Daarom deel ik heel graag datgene wat de lieve dames zeggen, na ontvangst van een ‘feestje in een pakje’. De navolgende recensies ontving ik via mail, in Tante Betsy gerelateerde Facebookgroepen, én onder blog artikelen op deze webshop.

🎀 Wat een lief en leuk pakketje Cynthia. Dat is meer dan een theelepel geluk.

🎀 Als reactie hierop: Heb jij ook al zo’n leuk pakketje binnen van een theelepel geluk? Ik was ook zo blij vandaag met het pakje van theelepel geluk.

🎀 Ik heb ook mijn jurk binnen gekregen van de black Friday. Netjes, in een roze envelop met een heel lief cadeautje erbij en een met de hand geschreven briefje. Ontzettend lief. Ik wilde ook eens bij jou shoppen, omdat ik het wel heel leuk vind dat er een webshop bij is gekomen en niet zover uit de buurt.

🎀 Aangezien jij grote maten verkoopt, vind ik het hier geen Theelepel, maar een eetlepel geluk.

Mijn eigen ding

Nu ben ik natuurlijk wel zo realistisch om te weten dat ik niet iedereen tevreden kan stemmen. Maar hier doe ik wel mijn uiterste best voor. Ik prefereer overigens liever het woord ”gasten” boven ”klanten, aangezien ik de kriebels krijg van deze benaming. Ik vind het een onpersoonlijk en afstandelijk woord. En daar ben ik niet zo van. Zo weten jullie in ieder geval wat ik ermee bedoel. Hartstikke leuk in elk geval, dat je weer even hier kwam lezen. Op mijn lifestyle blog schrijf ik ook op dagelijkse basis. Samen met Tante Betsy jurkjes is dit een grote passie van mij. Daarom ben ik zo dankbaar dat ik beide passies uit kan voeren. En op deze wijze wil ik alles graag lekker op eigen wijze doen. Volledig mijn eigen ding. Met andere woorden: Een theelepel geluk!

Een heel fijne zondag gewenst dames & tot morgen!

🎀 Liefs Cynthia. 🎀

2 gedachten over “Wat mijn gasten over Een theelepel geluk zeggen”

Een reactie plaatsen