Wat ik zo gaaf vind aan het onderhouden van een Blog

Wat ik zo gaaf vind aan het onderhouden van een Blog

Mijn blog is onderdeel van mijn webshop. Eerst was er mijn blog, later werd de webshop eraan vast geplakt. Voor vaste volgers is dit inmiddels een bekend gegeven. Vandaag vertel ik jullie daarom nog maar eens waarom ik het nu zo geweldig vind om zo’n blog te hebben.

Van passie tot Blog

Na ruim tweeënhalf jaar bezie ik het nog altijd als een voorrecht om een blog te mogen bezitten. Wie had er ooit gedacht dat zoiets überhaupt zou kunnen, in de tijd dat ik nog elke dag trouw in mijn dagboeken schreef? Natuurlijk schrijf ik nu niet zoals ik in mijn dagboek zou doen, maar ik kan wel een hele hoop kwijt. Gewoon de dagelijkse dingetjes, leuke zaken om te delen, nieuwtjes uit de webshop; noem maar op. Als je van schrijven houdt is het bijhouden van een blog ideaal.

Wat daar voor mij nu zo leuk aan is

Nogmaals, ik beleef er veel plezier aan om mijn gedachten in letters om te zetten. Toen het moment daar was, is de keuze om een blog te beginnen dan ook bepaald niet moeilijk geweest. Wat ik tevens fijn vind aan schrijven op mijn blog, is om anderen te inspireren. Hen op ideeën brengen met mijn ideen. De blogs over mijn veranderde leefstijl zijn daar een goed voorbeeld van. Ik heb aardig wat privé berichten met vragen hierover  binnen gekregen (en nog steeds). Het geeft mij het fijne gevoel dat ik anderen kan helpen. Nou das toch gaaf?!

Rekening houden met

Verder hoor ik geregeld terug dat anderen mijn blog lezen alsof ze dagelijks een magazine openslaan. Zij komen hier echt terug omdat ze er plezier uithalen, ontspanning. Geweldig vind ik dat, een groots compliment. Zulke reacties voeden mijn passie om ermee verder te gaan nog meer. Dan de comments; deze worden nog altijd ingevuld. Ik op mijn beurt reageer hierop & heb de leukste interacties. En dat is nu zo mooi. Een band met anderen opbouwen vanachter mijn pc. Ten slotte kan ik hier mezelf zijn. Alles wat ik schrijf is echt en recht uit het hart. Hoewel ik natuurlijk niet álles op kan schrijven. Mijn blog is openbaar leesbaar én ze is nu het verlengde van de webshop. Daar moet je wel een beetje rekening mee houden, vind ik.

Omdat schrijven een passie is, broeien er veel ideeën. Over 1 ding ben ik wel uit; dit blog avontuur blijf ik voortzetten. Hoe alles ook loopt!

See Ya,

Cynthia

 

2 gedachten over “Wat ik zo gaaf vind aan het onderhouden van een Blog”

  1. Deze lezeres vind het in elk geval heerlijk om even ter ontspanning, meestal na m’n werk, egezellig te kijken of je iets meegemaakt hebt wat je de moeite waard vond om met ons te delen.
    En altijd een reactie op de comments van je lezers. Dat maakt jouw blog de moeite waard lieve Cynthia:)

Een reactie plaatsen