Welke Tante Betsy Jurk draag jij met Kerst?

Welke Tante Betsy Jurk draag jij met Kerst?

Als ware Tante Betsy liefhebster draag ik het liefst dagelijks een jurk van dit geweldige merk. Ze vullen mijn dagen met vintage, vrolijkheid & sprankeltjes geluk. Dan ligt het natuurlijk voor de hand om ook tijdens Kerst te stralen in één van mijn beauty’s.

Veel keus in tante Betsy items

Wat draag jij tijdens kerst voor Tante Betsy item? Wordt het die ene blauwe met die lieve stipjes, zoals de mijne? Ga jij voor rood? Of kies je toch liever voor de geweldige appeltjes jurk in roze met rood? Met Tante Betsy kan het eigenlijk allemaal. Van groen tot blauw, en van stippeltjes tot bloemen. De jurken zijn al een Eye-catcher op zich. Maar met accessoires maak je het geheel compleet kerst proof. Al is het maar een rode nagellak of juist eentje met glitters. Een glinsterend kettinkje of ander sieraad is vaak al voldoende.

Combineren

Zoals jullie zien draag ik de jurk ‘ Crossover Little dot Blue’. Ik ben altijd een enorme koukleum, vandaar dat ik er een blauw vestje over draag. Ook draag ik een roze armband. Als schoenen kies ik voor een stevige hak met vintage look. Tevens draag ik een zwarte maillot. Mijn make-up heb ik ook aangepast aan de kleuren van de jurk. Natuurlijk kan een blauwe oogschaduw hierbij niet ontbreken. Deze outfit draag ik op dag 1. Voor tweede kerstdag moet ik nog even verzinnen hoor..

Ben jij er al over uit welk Tante Betsy item jij draagt met kerst?

 

🎀 Liefs Cynthia 🎀

Een reactie plaatsen